Eipä ole pariin päivään tullut kirjoitettua! Ei tahdo millään ehtiä istumaan  tietokoneen ääressä. Pikaseltaan oon käynyt vain sähköpostin vilkaisemassa.

Peetun nukuttaminen iltaisin on yhtä taistelua. Nukuttaminen iltaisin kestää vähintään tunnin. Peetulla on edelleen käytössä maitopullo ennen päiväunia ja yöunia. Siitäkin pitäisi jo eroon päästä. Uhmaa on kovasti, joka asiasta pitää vaikka vain periaatteen vuoksi olla vastaan! Ja sitten on hermot tiukilla. Mutta eiköhän tämä jossain vaiheessa helpota.

Eilen laitettiin Peetulle uima-allas (sellainen lasten muovinen) tuohon pihalle ja kyllhän poika nautti! On niin ihana katsoa tyytyväistä ja onnellista lasta! Samalla siinä mietein, että miksi ihmeessä ei tullut tuota allasta aikaisemmin laitettua?! Helteitä on ollut nyt viikon verran ja nyt vasta laitettiin... Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Eilen iltapäivällä iski vielä ukkonenkin. Johan tuli vettä vähän aikaa oikein tosissaan! Kyllä luonto jo vettä kaipasikin. Nurmikkokin ihan ritisi kun siinä käveli ja on paikoitellen jo ihan palanut. Toivottavasti nurmikkokin siitä virkistyisi. Ja luonto muutenkin.

Tälle aamua sain sen Mail Art- ryhmän kirjekuoren ompelua vaille valmiiksi! En viihti näin aikaisin (klo. n. 5) alkaa ompelemaan kun muu perhe vielä nukkuu. Jos vaikka Peetun päikkäreitten aikana ehtisi ommella...