Viime viikolla ostin Anttilasta Novitan kahvoja kasseihin. Tänään postista tuli Vilmiinan Villapuodin tilaus. Tilasin 5mm addi pyöröt ja ale korista Ruotsalaisen Östergötlands ullspinnerin kehruu-Jennyllä kehrättyä Ombrè villalankaa. Lanka on ihanan phmeää ja haluaisin siitä ehdottomasti itselleni huivin!

490297.jpg

Poikien kämmekkäät on päättelyä vaille valmiit. Aika söpöjä ovat nuo kämmekkäät, mutta laitan niistä kuvat sitten kun langat on päätelty ja kämmekkäät poikien käsissä. ;)

Sattui silmään puuvilla lanka laatikkoani silmäillessäni Idénen Bamboo lanka. Sellainen vaalea vihreä. Se on väriltään juuri sama, kuin Peetun kevät takissa oleva vihreä. Siitä ajattelin tehdä Peetulle pipon. Ja ihan vain siksi, kun sattui NIIN hyvin passaamaan värit yksiin!

Viime päivinä oon taas aloittanut vaikka mitä, mutta into on lopahtanut muutaman kierroksen jälkeen. Aloitin Malibusta kesäksi toppia itselleni. Kiinnosti noin 5 cm. (Sitä varten tilasin nuo 5mm additkin). Aloitin Nallesta paitaa itelleni. Kiinosti 3 kierrosta. Aloitin ohuesta Pirka langasta Zetor huivia. Kiinnosti sen ekan mallikuvion verran. Aloitin kolme kertaa laukkua Novitan Jumbo Softista. Ei sekään napannu. 12 mm puikot tuntuu käsissä haloilta ja käsiin sattuu ajatuskin kutoa niillä. Mutta toisaalta haluaisin kyllä tuosta Jumbo softista laukun. Väri ei vain oikein miellytä. Lanka on vaalean ruskeaa. Voikohan sitä värjätä? Ja jos voi niin millä? Lanka on 50% villaa ja 50% akryylia. Tarttuiskohan Kool Aidit?!

Täytyy nyt alkaa metsästämään sitä inspiraatiota, jospa se vaikka löytyis kun alan kutoon sitä Peetun pipoa Idénen Bamboosta. Mä en vain oikein siitä langasta tykkää kun on niin löyhä kierteinen...

Ai niin, Kiitos paljon kaikille hyvistä huivi ideoista!

Ja Johanna; ehkäpä uskaltaudun johonkin Keski-Pohjanmaan neuletapaamiseen mukaan! Katsellaan! ;)