Peetu nukkuu päiväunia ja Leevi tuossa touhuaa lattialla. Ajattelin taas pätkän kirjoittaa. Ihanaa kun on näin lämpimät ilmat. Aamulla oltiin poikien kanssa ulkona. Leevi nukkui vaunuissa ja Peetun kanssa sitten touhuttiin kaikenlaista. Pensasaidan juurta olis pitänyt nyppiä, mutta onneksi mulla on niin fiksu poika, että tuli vetämään kädestä pois ja sanoi "Äiti ei nypi!!". Ja äitihän totteli kiltisti... Paljon mieluummin minä Peetun kanssa oon hiekkiksellä kuin nypin rikkaruohoja. Rikkauoho urakkan aloitin maanantaina ja yllätyin aika suuresti, kun sieltä ihan tosiaankin se pensasaitakin löytyy. Luulin, että ei sitä siellä olekaan kun ei ole näkynyt. Rikkaruohot oli nimittäin pidempiä kuin se ihte koristearonia aita... ;) Vielä siinä olis jokunen metri perattavaa... plääh!

Ajattelin, että pitäis laittaa johki lehteen ilmoitus, että ostetaan aikaa. Jos vaikka jollakin sattuis ylimääräistä aikaa olemaan. Itselläni kun ei sitä ole. Mutta ehkäpä joskus...

Peetu on hyvin parantunut viime perjantaisesta (17.6) kitarisojen poistosta ja korvien putkituksesta. Ihan on jo terve poika. Ruokakin maistuu taas Paljon paremmin kuin ennen leikkausta. Voikohan jos kitarisat on oikein isot, niin ne haitata jotenkin syömistä...? Enpä tiedä. Kunhan mietiskelen kaikenlaista. Silloin perjantain ja lauantain välisenä yönä Peetua ahdisti. Vinkui taas kuin viimeistä päivää... Annoin Bricanylia ja mä menin sitten vielä Peetun kans toiseen huoneeseen nukkumaan ja aukaisin sieltä vielä ikkunan että tuli vähän raitista ilmaa. Alkoi sitten Peetunkin olo helpottumaan. Onneksi.

Noita otsikoita on ihan kamalan vaikea keksiä!! Miksei niissäkin vois olla jotain valmiita vaihtoehtoja?! ;) Ei nyt sentään!