Eilen kyllä yritin blogini päivittää, mutta kun sain tekstin melkein valmiiksi, niin tietokone päätti, että eipäs julkaistakaan ja teksti katosi. Olikohan ihan liian julkaisu kelvotonta tekstiä…? Harmitti, mutta minkäs sille mahtoi. Arvaamattomia ovat tietokoneiden aivoitukset.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Äiti tuli perjantaina meille junalla ammaksi. Päätettiin Jannen kanssa, että vietetään viikonloppuna vähän kahdenkeskistä aikaa. Varattiin Oulun edenistä vuorokausi. Oltiin siellä lauantaista sunnuntaihin. Ja johan oli aivan ihanaa! Vaikka välillä tuli katseella etsittyä, että missäs ne lapsukaiset nyt oikein on, mihin ne jo kerkes juokseen jne. ;) Lauantaina aamusta ensin shoppailimme oulussa. Ostelin vähän käsityö ja askartelu tarvikkeita. Ostin decoupe (kirjoitetaano se noin?) lakkaa, decoupe paperia jossa on enkelin kuvia, kaksi pientä pussia helmiä, 3D kortti tarvikkeet ja DMC:n line pakkauksen.  Meillä oli oikein ihana viikonloppu. Oli ihanaa, kun sai rauhassa olla, eikä tarvinnut kuunnella lasten kitinöitä. Mutta kyllä oli tenaviakin kova ikävä jo lauantai illalla… En olis varmaan toista yötä erossa malttanut lapsista ollakaan.  Isä oli lappissa hillassa viimeviikolla ja oli lauantaina kotimatkalla jättänyt meillekin ämpärillisen hilloja. Johan olivat hyviä! 

 

Nyt on sitten lomat lusittu ja työt alkanut!!! Tänään oli eka työpäivä! Ja täytyy sanoa, että oli oikeastaan mukavaa olla vaihteeksi töissä. Alkoi kotona olo jo vähän tökkimään. Alkoi tulla tunne, että seinät kaatuu päälle. Ja se ei ole hyvä juttu se! Janne jäi kuukaudeksi vanhempainlomalle ja sitten sen perään vielä neljäksi viikoksi isyyslomalle! Töissä monet multa kysyi, että miksi annan miehen jäädä kotia ja itse tulen töihin kun tuo kuukausi on kuulemma mun lomaa…. No juu, olen vähän eri mieltä. Mun mielestä isällä on täysi oikeus myös jäädä kotiin jos sitä haluaa ja mun mielestä on ihanaa, että Janne haluaa olla lasten kanssa kotona. Ja kun tiedän, että toista tilaisuutta tuskin koskaan enää tulee, niin totta kai annan Jannen jäädä kotiin. Ja tänään olikin sitten olohuoneessa tapahtunut mullistus… Huonekalujen järjestys oli muuttunut täysin ja täytyy sanoa, että parempaan suuntaan! Oli oikein mukava tulla kotiin, kun koti oli siisti ja ruoka oli valmiina! Joten kiitos kultsi! ;)

 

Peetulla oli myös tänään hoitopäivä. Peetu on 15 päivää/kk hoidossa. Alkoi Peetu jo tuossa loman lopussa hyppiä seinille kun ei ollut kavereita joiden kanssa touhuta. ;) Hoitajan ja Peetun tapaaminen oli loman jälkeen lämmin. Ikävä oli ollut molemmillä, sen huomasi. Peetu heti hali hoitotätiä ja alkoi sitten touhuta. Kävi sentään antamassa äipällekin pusun ennen kuin töihin lähdin! Hyvillä mielin siis jäi Peetu hoitoon, oli itsenkin kiva mennä töihin kuin ei toinen jäänyt itkun kanssa hoitoon!

 

Käsitöistä sen verran, että aloitin ja purin ainakin kolmea erilaista pientä virkattua liinaa viime viikon aikana! Aloitin, koska malli näytti kauniilta ja purin, koska kyllästyin malliin heti parin kierroksen jälkeen. Päätin virkkuut laittaa hyllylle toistaiseksi ja tarttua välillä neulaan. Aloitin Pakon enkelin kitin tekoa ristipistoin! Hitaasti, mutta varmasti työ etenee!

 

Täytyy varmaan alkaa valmistautumaan huomiseen työpäivään ja mennä nukkumaan, muuten ei jaksa klo. 5.00 herätä!