Maanantaina jo sain valmiiksi Norosta ne palmikkosukat! Niistä tuli ihanat ja lämpimät. Nyt vain pakkasia odotellaan, että pystyis niitä pitämään jalassa. Näillä keleillä ovat ainakin liian lämpimät. Aika näyttää, miten tuo Noro kestää kulutusta ilman huovuttamista. Kellään kokemusta?

327096.jpg

Tiedot:

Malli: Omasta päästä, tiimalasikantapäällä

Lanka ja kulutus: Noro K, noin 1,5kerää

Puikot: 4mm bambuiset

Puikoilla nyt peetulle ihan tavis sukat, kun ei toisella ollut kuin yhdet sopivan kokoiset villasukat. Nyt olis sitten tulossa vaaleanharmaa-viininpuna raidalliset sukat. Eiköhän ne pian valmistu.

Tänään tuli postissa Kauneimmat käsityöt. Ihan ok lehti, ei mitään ihan kamalan ihmeellistä. Mutta käyttökelpoisia malleja kuitenkin. Tai ainakin ideoita pystyy nappaamaan.

Mun tekis mieli tehdä kaarrokeneule itselleni. Mutta vähän kyllä pelottaa ryhtyä moiseen hommaan. Pitäisköhän aloittaa lasten kaarrokeneuleista?! Täytyy sulatella ajatusta.

Lasten hoitotäti oli kehunut Peetua siitä, kuin hienosti Peetu osaa laulaa ja kysellyt, että kenen kans Peetu laulaa ja kuka on opettanut laulamaan noin hienosti. Peetu oli miettinyt tovin ja sanonut, että isin kans Peetu laulaa ja äippä vain pipaa... Jaa-a, mitenhän toikin pitäis ottaa?! Parempi vissiin olla laulelematta... ;-) Muuta äänellään se variskin laulaa, tai jotain. Onkohan 3,5 vuotiaille jotain muusiikki kerhoa?! Täytyis ottaa selvää, Peetu meinaan oikeesti osaa laulaa tosi hyvin ja nuotilleenkin vielä ja tykkää myös laulella ja laulaakin melkein koko ajan.

Nyt pikaiselle blogikierrokselle ja sitten Peetun sukkien kimppuun.