Niin vain valmistui meikäläiseltäkin ensimmäinen kolmio pitsihuivi! Ja mistäpä muustakaan pitsi huivi innostus olis hyvä aloittaa kuin Kiristä. Helppo malli ja kiva tehdä!

477672.jpg

Tiedot:

Malli: Kiri huivi

Lanka: Sinisestä kurjesta käsinvärjätty syksyn -06 uutuus, Ruusunnuppu.

Langan menekki: 89g, harmittaa kun lankaa jäi sen verran, että olis vielä pystynyt varmaan (ehkä) yhden mallikerran tekemään!

Puikot: 3,5mm addit

477673.jpg

Lanka passas ihan kivasti huiviin, vaikka onkin pätkä rääkättyä! ;) Ja arvatkaapas kahdesti, iskikö muhun nyt (vihdoin ja viimmein) pitsihuivi villitys!! Ou Jee, kyllä iski! Itse asiassa olen suunnitellut, että kutoisin anopille 60v lahjaksi merinosilkistä huivin. Nuo synttärit on onneksi vasta joulukuussa, mutta ajattelin kyllä aloittaa heti kun keksi kivan ja suhkot helpon mallin. Ja vielä kun se olis tuollainen niskasta alotettava. Saa suositella!

Lauantaina tulee istuttua autossa noin 6 tuntia, joten jotain kivaa, aivotonta kutomista pitäis keksiä. Tehdään päivän reissu Jalasjärvelle Jannen kans kaksistaan. Äidinäiti nukkui pois 21.3.2007 ja haudataan siis nyt tulevana lauantaina. Ei oteta lapsia mukaan kun pojat on mun mielestä liian pieniä hautajaisiin, eivätkä ymmärrä miksi kaikki on niin surullisia ja itkee.

Näillä mennään! Moih!