Eilen postista tuli uusin Moda ja laukkuvaidon laukkua kun vein R-kioskille postitettavaksi tarttui sieltä mukaan Suuri Käsityölehti.

Olen jo kauan halunnut tehdä kudotun liinan ja nyt kun ei muutakaan ole puikoilla ja vaikka en saisi edes kutoa, niin oli ihan pakko aloittaa pyöreä liina Modasta.

674584.jpg

Mutta oikeesti, kuka on keksinyt, että heinän korsilla voi kutoa?! Oikeesti, nuo 2mm puikot taipuu käsissä ja koko ajan pitää pelätä, että napsahtaa poikki. Kuka oikeesti pystyy 2mm puikoilla tai jopa pienemmillä tekeen jotain suurempaa? Vaikka sukkaparin, paidan tai lapaset? No joo, Tuulian blogista ainakin saa ihaille mitä ihanampia töitä jotka on tosi usein tehty varsin pienillä puikoilla. Kuten esimerkiksi Leskenlehti paita, jonka Tuulia on tikutellut 2,25mm puikoilla. Huh-huh, ei kyllä meikäläisen hermoilla tehtäis paitaa tuon kokoisilla puikoilla, ei ikinä. Mutta saapas nähdä saanko tuon liinan valmiiksi.

Muuten, mistä olette hommanneet välikoon puikkoja? Mistä niitä kannattaisi tilata? Vinkkejä ottaisin kiitollisena vastaan. ;)

PS. Eihän kerrota lääkärille, että kudon sittenkin, vaikka en saisi?! ;)