Täälä on ollut hauska viikonloppu. Jotenkin vain on kaikki mennyt hyvin. Vaikka Peetu onkin taas suurimman osan viikonlopusta ollut tosi väsynyt, niin silti on mennyt hyvin. Peetua ei taho millään saada päikkäreille viikonloppuisin ja iltasella väsymys sitten iskee ja aikaisin. Lauantaina vietettiin "ilman mitään syytä" kakku kekkerit. Ostin perheen miehille / pojille pienet paketit ja tein täytekakun. Kaikki olivat tyytyväisiä ja onnellisia. Välillä pitää keksiä jotain ihan muuta joka poikkeaa muuten niin tavallisesta arjesta. Mutta asiaan…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ostettiin kuivausrumpu! Meni hermo pyykin kuivatuksen kans. Se kostea ja lösö ilma kun pyykkejä kuivattaa sisällä kodinhoitohuoneessa. Ja kun kaapissakin olevat vaatteet oli kostean nihkeitä kun nekin on kodinhoitohuoneessa. Ostettiin ihan perusmallin Miele. Ja ehkäpä hieman pitäis vielä miettiä tarkemmin mitä sinne rumpuun työntää. Kahdet Leevin lapaset näyttää nyt tältä, eivät taida ihan Leevin käteen mahtua… ;)

 

205217.jpg

 

Peetulle tein vaihteeksi pipon. Peetu ei siitä tykännyt, joten Leevi sen sitten sai ja tykkäs kovasti.

 

205220.jpg

 

205221.jpg

 

Ohje: omasta päästä (80 s, 2 oikein, 2 nurin )

Lanka ja langan menekki: Rowan Rowanspun dk, alle 50g

Puikot: 3,5 mm pyöröt ja 3 mm bambu sukkapuikot (kun en omista 3,5mm sukkapuikkoja tai 3mm lyhyitä pyöröjä)

 

Aivan ihanaa lankaa kutoa tuo Rowanin lanka! Ihan huippua! Täytyy kyllä hommata tuota lankaa lisää... Ihan niinkuin sitä ei enää olis... heh, eihän sitä olekaan kuin kymmenkunta pötkylää... ;)

 

Hoidosta sanoivat, että pojille pitäis tuoda enemmät kuin yhdet vaihto lapaset. "Suutarin lapsilla ei ole kenkiä" kävi toteen. Ei auttanut kuin alkaa kutomaan. Leeville sain jo lapaset valmiiksi eilis illan aikana.

 

205218.jpg

 

205219.jpg

 

Ohje: Perus lapanen, omasta päästä

Lanka ja langan menekki: Maija, noin 20g

Puikot: 3mm bambu sukkapuikot

 

Peetulle olis toinen lapanen tehtynä, jospa se toinenkin illan aikana valmistuisi.

 

Janne on siivoillut välikatolla. Löysi sieltä mun tekemät tuohityöt ja otti kuvan. Tällaisia on tullut tehtyä. Ovat vähän reissussa rähjääntyneen näköisiä. Tuohityöt on tehty vuosina 2000 ja 2001. Lisäksi oon tehnyt vanhemmilleni muutaman tuohityön. Pitäis niistäkin ottaa kuva kun mennään Jalasjärvelle ens viikonloppuna.

 

205222.jpg

 

Mennään tosiaan Jalasjärvelle ens viikonloppuna. Seinäjoella olisi samaan aikaan ne käsityö messut. Täytyy nyt katsoa, että innostuuko siellä käymään. ;) Olishan se toisaalta kiva sielläkin käydä!

 

Nyt täytyy mennä lapasten kimppuun!