Eilen illalla sain valmiiksi uusimmassa Ullassa olleet lehtiköynnös sukat. Nyt hoksasin, että niihin tuli virhekin, mutta eipä se haittaa. Tuohon köynnösten väliin olis pitäny kutoa pari nurjaa silmukkaa, mutta enhän mä tuollaista kohtaa edes ollut huomannut koko ohjeessa muuta kuin vasta nyt. ;)

991373.jpg

Ohje: Bombadil -sukat Ullasta   

Lanka : Smart

Langan menekki: 68g

Puikot: 3 mm bambut               

991374.jpg

991376.jpg

Käytiin tänään täälä Kannuksessa syysmarkkinoilla. Ostoksiakin tuli tehtyä. Täys kaura leipää ja ohrarieskaa. Ja Erämiehen sukkalankaa 600g. No ku halvalla sai... 1,75 euro kappale, 3kpl/5 € ja 6kpl / 10€.

991372.jpg

Vaihtoehtona oli tuo erämiehen sukkalanka ja Retu sukkalanka. Väri vaihtoehtojakin oli ihan kivasti. Markkinat jatkuu vielä huomenna ja vähän harkitsin, jos vaikka kävisin hakemassa toisenkin satsin... ;)

-10% tilanne:

2608 g + 600g  - 68g = 3140g toivotonta!

Kiitos kaikille edellisen puikko ongelman ratkaisu avusta. Olis se kyllä ollut vähän liian outoa, jos Novita ei olis tehny 8mm pyöröjä. Käydään lauantaina Kokkolassa, niin täytyy sieltä sitten käydä jostain ostamassa. Jännä vain kun myyjä niin vakuuttuneesti puhui, ettei Novita tee ollenkaan 8mm pyöröjä. Ärsyttää jopa vähäsen. Mutta kai se on helppo sitten vain sanoa ettei niitä tehdä jos niitä ei satu just sillä hetkellä olemaan hyllyssä. Tekis jopa mieli käydä oikaisemassa myyjälle / omistajalle asia. :)

Nyt täytyy laittaa aivonystyrät liikkeelle, tekis mieli tehdä kaikkea kivaa, mutta mulle Ei oo Jus sitä Ihanaa Lankaa ollenkaan! No joo, ehkäpä kuitenkin on! Jos vaikka aloittaisin sen Revontuli huivin.