Täälä ei ole mitään nähtävää. Mitään ei oikein valmistu. Jotain pieniä juttuja vain. Muuta viikko sitten valmistui kaulahuivi.

 

235331.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tiedot:

 

Malli: Omasta päästä. Aina oikeaa ja silloin tällöin pidennettyjä kerroksia. (1o, langankierto, 1o…jne.)

Lanka ja langan menekki: Vogue, mulla oli tätä lankaa 2kpl 50 g kerää ja molemmat tähän kudoin.

Puikot: 8mm

 

Ihan kiva huivi tuli. Nuo pidennetyt kierrokset antoi huivin vähän keveyttä ja pehmeyttäkin.

 

Tälle päivää sain valmiiksi myös ensimmäiset sukkani, jotka olen aloittanut varpaista. On muuten paljon kivempaa kutoa sukat varpaista aloittaen. Ja sukista tulee mun mielestä paljon paremmin istuvammatkin. Mä inhoan villasukkia jotka löpsöttää, sukkien pitää olla sopivan napakat! Niin kerta! ;)

 

235333.jpg

 

Tiedot:

 

Malli: Ihan tavis sukat aloitettuna varpsuista

Lanka: Opal (en muista värin nimeä ja vyöte on makkarissa ja pojat nukkuu!)

Puikot: 2,5mm bambut

 

Mutta, mutta… oletteko lukeneet tämän? Toista sukkaa tehdessäni en huomannut mitään ihmeellistä. Mutta kun vedin valmiit sukat jalkaani huomasin, että toinen sukka on pidempi kuin toinen. Kirosin hiljaa mielessäni. En tosiaankaan ajatellut alkaa purkaa, olkoon toinen sukka sitten isompi tahi ei. Kyllä ne täälä kotona menee.

Mutta siis, onko joltain Kadonnut neuleesta kierroksia? Hyppäsivät siis varmaankin tänne ja omakseen tunnistava saa noutaa kierroksensa mielellään heti takaisin! ;)

 

Pahoittelen muutan heikkolaatuisia kuvia! Kuvat on otettu Jannen puhelimella, kun meidän kameralle kävi köpelösti. Tuo puhelin jotenkin korostaa punaisia värejä. sen huomaa tosi hyvin niiten housujen kuvassa, jotka Leeville aikaisemmin ompelin. Mistä lie sekin johtuu. Täytyis kyllä pikimmiten hommata se kamera. tuntuu kun sitä ei ole, että sitä sitten tarvis jatkuvasti.

 

Aamulla kävin Leevin kans Kokkolassa allergia kontrollissa. Sieltä kun ajeltiin kotiin päin, Leevi huuteli vähän väliä: "KATO HIIVI! KATO KETTU!"

Tais kyllä poika huijata…  ;)

 

EDIT:

Lisäsin tuonne sivuun uuden kohdan. Näin joulumielellä kun olen! ;-)