Tänään oli ihanaakin ihanampi posti päivä! Päivä alkoi aika ankeissa merkeissä, siitä lisää tuonnempana. Mutta siis ensin nämä ihanat asiat!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuulialle ensinnäkin erittäin iso iso KIITOS diilailusta! Sattuneesta syystä en pysty laittaan kuvaa. En ole varma käykö oma SNY:ni lukemassa mun blogia. Hän vois pian sitten arvata jotain. Joten parempi kun oottelen kuvan kanssa SNY:n loppumista!

 

Tänään tuli postista myös Amazonin tilaus! Tilasin itselleni seuraavat kirjat: Joelle Hoverson: Last minute Knitted Gifts, Meg Swansen: A Gathering of Lace ja Leigh Radford: One Skein. Ensivaikutelma: Ihania! Kaikista löytyi pikaisella vilkaisulla paljon sellaista, mitä haluaisin tehdä!

 

175331.jpg

 

Työn alla oleva Peetun paita on melkein jo valmis. Vähän reipas puolet puuttuu toisesta hihasta ja sitten se suuresti inhoamani kasaus! Mä en tahdo millään saada siistejä saumoja aikaiseksi. Monenlaista olen kyllä kokeillut, mutta ei vain onnistu. Katsokaas vaikka tätä saumaa, flicker albumiin! Tässä linkki blogiin, josta tuo kuva on.  Wautsi, eipä siihen muuta voi sanoa! Olisko antaa hyviä vinkkejä siitä, miten saumoista saisi kauniit?

 

Erittäin iso kiitos kaikille teille, jotka ehdottelitte, mitä kaikkea tuosta paidan takakappaleesta voisi tehdä! Eli kiitos Mustikalle, Seijap:lle, Riikalle ja Sialle! Jätän asian hautumaan, katsotaan mitä siitä vielä syntyy. Ja kuten Sia mainitsikin, saksenterien upottaminen tuohon kirpaisee kyllä!

 

Sitten päästäänkin siihen, miksi päivä alkoi ankeissa merkeissä. Peetu aina välillä saa päähänsä, ettei halua mennä hoitoon. Tiedän kyllä, että aina tulee niitä vaiheita ja menevät kyllä ohi. Mutta kyllä sitä kuitenkin aina vähän jää mielessään pohtimaan, että mikä on siinä takana, kun ei haluaisi hoitoon mennä vai onko takana yhtään mitään. Pojat on hoidossa perhepäivähoitajalla, samalla hoitajalla ovat olleet koko ajan kun täällä ollaan asuttu ja kun on hoitoa tarvittu.  Pojilla on tapana mennä ikkunasta vilkuttamaan meille aamulla kun lähdetään töihin ja tälle aamua sitten katsottiin, että Peetu itki. Voi luoja se kalvoi mieltäni koko päivän. Peetu oli jotenkin niin lohduttoman näköinen! Mä mietein koko pitkän päivän tuota. Olisin kai mä voinut periaatteessa soittaa hoitajalle ja kysyä, mutta en soittanut. No juu, illallahan tuo selvisi sitten, että kyyneleet oli johtuneet siitä, kun ei ollut ehtinyt sanoa heippa! ;)

Myönnän olevani aika herkkänä kaikkiin asioihin, jotka liittyy Peetuun ja Leeviin. Poden huonoa omaa tuntoa siitä, kun en voi / pysty olemaan poikien kanssa kotona. Aina illoiksi ja viikonlopuiksi kerään itselleni kamalat paineet siitä, että pojille pitää olla Koko Ajan kivaa ja jotain hauskaa tekemistä. En oikein osaa ottaa rennosti.

Teenköhän itsestäni kuinka naurun alaisen kun tällaista tänne kerron?! :-/

No, eipä se haittaa! Tämä on kuitenkin ensisijaisesti mun paikkani päästää höyryjä ja vuodattaa!

 

Nyt kuitenkin olen pohtinut, josko yittäisin saada Peetun päiväkotiin. Leevi ei sinne vielä pääse kun on liian pieni. Päiväkodissa olisi kuitenkin enemmän virikkeitä tuollaiselle touhuavallle 3 veelle!

 

Olenko muuten maininnut, että Peetu opettelee jo tunnistamaan kirjaimia?! Kyselee paljon, että alkaako Peetu tällä kirjaimella? Alkaako iskä/äippä/Leevi jne. tällä kirjaimella. Ei ole vauva enää, ei! ;) Paljon pitää Peetulle kirjoittaa sanoja ja nimiä paperille. Muovailuvahasta osaa tehdä P ja I kirjaimet. Eli Peetun ja Iskän! Vähänkös äiskä on ylpee pojastaan! ;)

 

Tuli varmaan taas aika rönsyilevää tekstiä, mutta niinhän sillä on tapana rönsyillä! Palataanpas taas! Toivottavasti mulla on jo seuraavalla kerralla jotain valmista esiteltävänä! ;)