Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Oli tosi mielenkiintoista lukea vastauksianne!

Onnettarena toimi Peetu juuri ennenkuin meni nukkumaan ja voittaja on....

SATU U

Laitatko s-postina osoitteesi tulemaan, niin lähetän sinulle palkinnon ensiviikon aikana! S-posti osoitteeni on teija piste mustasaari miukumauku kotinet piste com.

Juhannus meni tosi rauhallisissa merkeissä. Paljon ulkoilua, grillaamista ja yhdessäoloa perheenä. Peetu pääsi ekan kerran moottoripyörän kyytiin ja oli aivan innoissaan. Tuossa kylällä kävivät jätskillä.

684610.jpg

Janne ja Peetu olivat myös Himangalla katsomassa monsteri esitystä. Ja tietäähän sen että tykkäsivät kovasti. Muuten olis Leevikin voinut mennä, mutta aristelee isoja ääniä joten ajateltiin, että on viisainta jättää Leevi tällä kertaa kotia.

Tänään käytiin sitten koko porukalla Toivosen eläinpuistoissa Kälviällä. Tuo on sellainen paikka, jossa tulee kyllä joka kesä käytyä. On mukavan lähellä ja lapset tykkäävät paikasta kovasti. Tällä kertaa lapset ihastuivat eniten niihin vanhoihin traktoreihin, joita siellä on pitkät rivit. Varmaan kävivät jokaisen traktorin kyytissä.Tällä reissulla eivät kamalan kiinnostuneita eläimistä olleet. Kiertivät kyllä kaikki häkit läpi, mutta ei juuri muuta. 

Leevi:

684598.jpg

Peetu:

684603.jpg

Nämä tällaiset kiikut ovat kyllä ihania ja niissä lapset myös tykkäs olla:

684597.jpg

Peetu opettajana:

684602.jpg

Riikinkukko näyttäytyi kaikessa komeudessaan:

684604.jpg

Panorama kuva alueesta:

684599.jpg

Villasukan venytys muotit löytyi kans:

684605.jpg

Käsityöt eivät edistyneet ihan toivotulla tavalla Juhannuksen aikana, mutta eipä se haittaa. Ehtiihän niitä tehdä. Käsi oireilee kovasti vieläkin, joten olisi viisainta piilottaa kutimet vähäksi aikaa, mutta enpä taida malttaa. Vielä viisi päivää töitä ja sitten me kirmataan kesälaitumille! Jip-piii!!!