Tää blogi on ollut aika hiljainen viime aikoina. Toissa viikonloppu oltiin Jalasjärvellä ja koko viime viikon olin töitten jälkeen niin väsyny etten jaksanu lähes sormeakaan liikuttaa. Yläselkä, lavat ja niska jumissa ja käsiä (ranteita, kyynärpäitä, olkapäitä) särkee... Noh, kyllä tämä tästä taas ohi menee ja rauhottuu, kun vain malttais olla ettei tarttuis puikkoihin. Mutta tietäähän sen, ettei siihen pysty. Ei ainakaan kovin helposti.

Peetun villapaita on toista hihaa vaille valmis, mutta oli pakko tehdä jotain muuta välillä. Alkoi niin tökkimään koko paita. Lisäksi poikien lapas, pipo, villasukka ja kaulahuivi / kauluri saldo on järkyttävän pieni, joten asialle on pakko tehdä jotain. Hiljaa hyvä tulee ja silleen.

871852.jpg

Ohje: Kauneimmat käsityöt 5/2007, ohje numero 26

Lanka: Gjestal Nagano kaksinkertaisena

Langan menekki: tasan 70g

Puikot: 3,5mm pyöröt

Tää oli kiva pipo tehdä. pipo tehtiin tasona ja sekin toi vähän vaihtelua. Toinen samanlainen (erivärinen ja kokoinen) on jo puikoilla. Oli muuten kans nopeakin tehdä. Eilen illalla kun pojat sain nukutettua aloin kutomaan pipoa ja sainkin sen tehtyä. Tänään sitten pikkuhiljaa päivän mittaan sain viimmeisteltyä. Reunus siistittiin virkkaamalla kiinteitä silmukoita kerroksen verran reunaan. Leevi tykästyi pipoon kovasti ja varmaan pääsee kovaan köyttöön. ¨

871854.jpg

Tämä pipo aukaisi myös oman saldoni -10% projektissa joten lankaa tällä hetkellä:

31,959kg miinus 70g =31,889kg

Viime viikolla saapui myös amazonin tilaus.

871855.jpg

Molemmat kirjat ovat loistavia ostoksia, tykkään kovasti!!!

Ihanaa kun vaihtui kuukausi ja voin taas laittaa pakettia sny:lleni ja voin itsekin alkaa odottamaan postia! Ja SNY:leni tiedoksi, että lanka on edelleen tarvetullutta, vaikka olenkin mukana tuossa -10% jutussa! ;)