Viime viikon aikana valmistui kolmet lapaset. Jotain hyötyä lasten sairastelusta. Olin viime sunnuntai illasta tiistai iltapäivään Leevin kanssa sairaalassa koska sillä oli todella paha kurkunpään tulehdus. Henki oli reppanalla ihan ahtaalla. Mutta nyt on kaikki taas hyvin ja ehkäpä lapset on paranemaan päin. Tosin tuossa aamulla Leevi oksensi pari kertaa, joten tiiä sitten onko se seuraava tauti tässä huushollissa... Aika näyttää.

Mutta siis asiaan. Niitä lapasia.

40527.jpg

Tuossa olisi Leevin, Peetun ja Jannen lapaset samassa järjestyksessä. Lankana oli mitä lie langan jämiä laatikon pohjalta. Tuo vaalean sininen oli ainakin Nellea ja muut ovat luultavasti seitsemää veljestä, jussia tai jotain vastaavaa, ja turkoosi lanka on Woolia. Puikkoina oli ihan 3,5 sukkapuikot. En pysty lopettamaan ihmetystä siitä, että miten onnistuin tekemään kaikkiin lapasiin rumat varret?! Peetun lapasien varret on ihan ok, mutta en ole niihinkään tyytyväinen... Harjoitus tekee kai mestarin tässäkin asiassa.

40526.jpg

Ja tässä vielä lapaset omistajiensa käsissä. Peetu yrittää lasten ohjelmia katsoa samalla, siksi katsoo jotenkin "kieroon". ;) Kaikki ovat tyytyväisiä lapasiinsa ja ovat kuulemma lämpimätkin. Kukahan mulle kutoisi lapaset...?! :)

Seuraavaksi  pääsee Clapotis bambu puikoille Feeling langasta! Maltan tuskin odottaa!