Jalasjärven reissu tuli tehtyä. Torstai illalla lähdettiin töiden jälkeen ajelemaan kun meillä oli perjantai pekkanen. Perjantaina lahjoitettiin ISO lasti vaatteita Seinäjoelle SPR:n kirpputorille. Nyt taas on kaappitilaa vapaana... vaikkapa langoille! ;) Käytiin myös lasten kans uimassa Seinäjoella ja mukelot tykkäs kovasti. Melkoisia vesipetoja ovat molemmat.

Lauantaina lähdettiinkin sitten Jannen  kasn kaksistaan ostoksille. Ensin käytiin Tapion kaupas ja sieltä tein yllättävän vähän ostoksia.

404069.jpg

4 kerää Tovea kahtena värinä, 6 kerää Jannea kolemena värinä, 4 kerää Eskimoa ja 9 kerää Mandarin Naturel -puuvilla lankaa. Vaaleimmat Jannet jo pääsivät puikoille. Teen niistä Jannelle pipoa. Jannelle Jannea. ;) Pahoittelen Surkeaa kuvaa. Mä en löytäny kameraa tähän hätään. Kait se on Jannella mukana kun se on tuolla moponsa kimpussa.

Sain äitiltä ison rasiallisen nappeja. Samainen rasia, joita olen monesti lapsena pangastanut. Ne tuoksuikin ihan samalle kun niitä illalla pengoin. Tuli paljon lämpimiä muistoja mieleen. ;)

Lauantai illalla käytiin katsomassa mun veljen Teemun ja sen tyttöystävän Suvin kans V2 -jäätynyt enkeli elokuvissa. Se oli hyvä leffa. Mutta ei pitäis ehkä mennä väsyneenä elokuviin. Mulla meinas välillä tulla uni silmään ja taisin mä pätkän verran nukkuakin. Toivottavasti kovin moni ei huomannut. Aika noloa.

Eilen tultiin sitten kotia joskus kolmen huiteissa. Oli melkoinen järkytys kun tultiin. Lunta oli tullut viikonlopun aikana ainakin 40 senttiä. Ei puhettakaan, että olisi voinut auton ajaa pihaan. Oli pakko jättää auto tien varteen ja tehä ensin lumityöt ja ajaa sitten vasta auto pihaan.  

Täytyy jättää taas kutominen vähemmällä. Oikea käsi on kuin tulessa. Kipu alkaa oikein lavan kohdalta, jatkuu siitä olkapäähän, kyynerpäähän ja ranteeseen. Työn teko sattuu ja kutomisesta voi vain haaveilla. pitää varmaan huomenna soittaa lääkäriin.

Aurora laukku on vuorikangasta ja nappeja vaille valmis. Siitä tulee ihana!! Ehdottomasti lempi laukkuni!