Tänään on ollut jotenkin kiva päivä. Aamusella oltiin ulkosalla rakentamassa lumilinnaa, sellaista iglun mallista. Tai oikeastaan Janne rakensi ja me muut sitten touhuttiin kaikkee muuta. Katto vielä iglusta puuttuu, laitan kyllä siitä kuvan kunhan se valmistuu. Peetu on ihan tohkeissaan koko iglusta.

Ostettiin lauantaina Lidlistä iso merirosvo laiva pojille. Sillä ollaankin sitten hetki jos toinenkin leikitty. Yks ja miljoona kaiken maailman miekkaa, tuoppia, pyssyä ja kultakolikkoa. Kuinkahan kauan pysyvät tallella ennenkuin joutuvat imurin lohduttomaan kitaan?! Miten teillä, joilla on pieniä lapsia, leikkiikö ne keskenään?! Meillä ei juurikaan leiki, aina pitää itsekin olla rähmällään lattialla. Joskus epähuomiossa saattavat pienen hetken touhuta sovussa, mutta ei mene kauaa kun ovat toistensa kimpussa. Se on niin hemmetin hermoja raastavaa. Mutta kaippa nuo tuosta joskus oppivat toisiaan sietämään. Kai! ;)

Tänään ollaan myös koko poppoon voimin leikitty hippaa, piilosta ja seuraa johtajaa. Pojat juoksi ihan hiki päässä. Juu-u, meillä saa kyllä juosta sisälläkin. ;)

Yritin tuossa vähän järkätä lankojani ja jos joskus ihan vaikka vain ihan pienesti vinkkaisin, että tarvisin huivi lankoja niin olkaa niin ystävällisiä, ja kieltäkää. Montako huivia oon blogini olemassa olon aikana tehnyt? Ja tarkoitan sellaisia pitsi huiveja? Ehkä yks tai kaks. Ja Huivi lankoja on varmasti ainakin 20 huiviin... Ihmeellinen on ihmisen mieli tuon hamstrauksen kans.

Ullan K18 oli huippu hyvä. Lähes teinimäisesti tirskuin kun sitä katsoin. Ja ehdottelin kyllä pientä mittailu prosessia Jannelle jos vaikka sellaisen lämmittimen tekaisisin... Ei ollut muuten ihan mun kans samaa mieltä tuosta mittailusta, mutta kyllähän sen silti vois tehdä. Mutu tuntumalla. ;)

Jotain ehkä kosta valmistuukin. Vielä puuttuu yksi tasku, yksi kahva ja yksi reunakaitale sekä kokoaminen. Arvaatteko? Löytyy Ullasta. Sekin selviää sitten kun saan sen valmiiksi.

Töytyykin mennä kutomaan vaikka seuraavaa kahvaa...