Aamulla lähdettiin Kokkolaan kauppoihin. Täältä Kannuksesta on vähän reipas 40 km Kokkolaan. Mukava välillä käydä vähän isommassa kaupassa, vaikkei muuta ostaiskaan kuin ruokaa. On ainakin vähän laajempi valikoima. Prismassa käytiin ja sitten Lidlistä haettiin mehuja. Mehut on siä aika halpoja. 0,25 € litran purkki omena- tai appelsiinitäysmehua. Ja kyllähän siä olis ollut vaikka mitä muutakin. Tenaville olis ollut sellainen merirosvolaiva uima-allas. Oli tosi sulonen, mutta eipä nyt kuitenkaan ostettu. Joskus toiste sitte. Ei oikein ole ylimääräistä rahaa, vaikka ei se allas maksanutkaan kuin vähän yli 20 egee. Kun tultiin Kokkolasta, Peetu söi ja meni päikkäreille. Nukkui ihmeen kauan, reippaan 2 tuntia. Ja sattui vielä niin ihanasti, että Leevikin nukkui Peetun kans yhtäaikaa sellaisen tunteroisen. Toi oli TOSI harvinaista herkkua. Yleensä nukkuvat tasan tarkkaan vuorotellen. Kerkesin sitten muutaman piston pistellä sitä vaihtoon menevää kirjekuorta. Hirveä hinku olis saada se jo valmiiksi. Pitäis löytää jostain jotain nättiä ohutta kesäistä kangasta kirjekuoren vuori kankaaksi. Täytyy jossain vaiheessa käydä vähän kiertelemässä kangaskauppoja ja ostella jonkinlaisia palasia monenlaista kangasta, ettei joka kuoren takia tarvihtis erikseen lähteä kangaskauppaan. ;) Tenavien päikkäreitten jälkeen lähdettiin käymään Jannen vanhempien kotona Sievin asemakylällä. Ihan kiva oli pitkästä aikaa käydä.

Mun isä kovasti houkutteli meitä lähtemään Juhannukseksi Jalasjärvelle. Mutta saa nyt nähdä jaksaako lähteä ajelemaan. Toisaalta olis ihan kiva lähteä, mutta toisaalta olis ihan kiva olla vain kotosalla. Huomenna olis tarkoitus lähteä jos lähdetään. Aika näyttää. Olis siellä kuulemma ainakin jotain tuliaisia  kun olivat pari viikkoa moottoripyöräilemässä pitkin poikin maailmaa. Välimerellä kävivät. Ja Leeville tarvihtis sieltä hirven lihaa. Leevillä on tällä hetkellä ruokavaliossa peruna, maissi, mustikka ja vadelma. Riisi on vähän kysymysmerkkinä vielä. Täytyis se kokeilla jossain vaiheessa uudestaan. Hitaasti mutta varmasti edetään uusien ruokien kanssa Leevin osalta. Pakko. Toistaiseksi kaikki on sopinut mitä ollaan kokeiltu, (paitsi ehkä se riisi) mutta eihän sitä tiedä kuinka laajat allergiat Leeviltä löytyy, tai hyvällä tuurilla allergiat jää pelkästään maitoon. Päästiinkin vähän liian helpolla Peetun kanssa. Sillä kun ei ole ollut mitään allergioita eikä atopiaa. Tosin Peetulla on sitten ollut korvatulehduksia ja kurkunpääntulehduksia yks jos toinenkin.

Mun oli täälä blogissa tarkoitukseni kertoilla lähinnä noista pistely jutuista, mutta kun aikaa ei ole pistellä, niin eihän siitä silloin paljon voi kirjoittaakaan. Ja jotenkin luonnostaan tulee sitten kirjoitettua pääpiirteittäin päivän tapahtumia. On ne mukavana muistona ainakin itselle. Tuskin noi paljon ketään muuta kiinostaa, mutta muistona itselle. Ihan niin kuin täällä joku kävis lukemassa näitä juttuja, kun ei tästä koko blogista taida tietää vielä kuin kaks ihmistä. ;) Sais tän kunnolla alkuun ensin ja kertois sitten vähän laajemmin asiasta.