Täällä ei valmistu mitään isoa, jotain pieniä juttuja vain. Ehkäpä kun mennään muutama vuosi eteenpäin, niin voisin kuvitella, että voisi valmistua jotain isompaakin... ;)

Jannelle tekaisin pipon.

249625.jpg

Tiedot:

Ohje: omasta päästä, 2 o, 2n

Lanka: Novita Nalle harmaan sinisenä ja sinikirjavan, kaksinkertaisena siis.

Puikot: 6mm pyörät

Jonku vuoren pipo kuulemma kaipaisi, että pitäisi tuultakin vähäsen. Mutta muuten kuulemma ihan cool. ;) Itse olisin sitä mieltä, että piposta sain muutaman kierroksen purkaa pois korkeudesta, ettei päälaelle jäisi tötteröä. (joka ei kylläkään näy kuvassa)

Viime viikolla käytiin katsomassa Simo taikuria. Lapset tykkäsi tosi paljon. Leevikin jaksoi hyvin seurata esitystä sen tunnin mitä se kestikin. Leevi jopa rohkeni esityken jälkeen taikurin polvelle istumaan ja kuvattavaksi, Peetua moinen touhu vähän ujostutti. Mieluummin lähti kiipeilemään puolapuille.

249628.jpg

Kuten ehkä näppärä lukija osas arvatakin, ollaan saatu hommattua se uus kamera vanhan, rikkimenneen tilalle. Ostettiin tällainen.

Peetulle sain ihan just äsken valmiiksi unisukat. Peetu tykkää paksuista, pehmoisista ja pörröisistä sukista yöllä ja sellaiset teinkin. Eilen illalla sain toisen valmiiksi ja toisen äsken. Aamulla näytin valmistunutta sukkaa Peetulle, ei tykäänyt. Unisukkien kuulemma pitäis olla Punaiset. Nämä juuri valmistuneet on tehty icelandista (värinä 1797) 8mm puikoilla. Laitan kuvan sukista vaikka huomenissa, nyt en enää jaksa alkaa kuvailemaan.

Palaillaan!