Kuten systerikin kirjoitti, välillä on päiviä, että kaikki menee ihan p...seelleen. Kaikki vaan tökkii. Nyt on tosin jo tökkinyt keskiviikko illasta asti. Keskiviikko illalla autosta tuli jäähytysnesteet pihalle. Vähä aikaa piti miettiä, että millä lapset hoitoon ja millä töihin. Asioilla on tapana järjestyä, joten lapset vietiin pyörillä hoitoon ja hypättiin työkaverin kyytiin. Tein 3 tuntia ylitöitä torstaina, että sain perjantain vapaaksi. Oltiin Kajaanissa katsomassa veljen valaa. Siis näissä tunnelmissa:

818505.jpg

Lapset tappeli ihan koko matkan Kannuksesta Kajaaniin! Molemmilla on naamassa verinaarmuja kun rääpivät toisiaan. Siis oikeesti, milloin noi mukulat on kavereita toisilleen? No joo, muistanhan kyllä itsekin, että systerin kans piti tapella paljon ja kai koko ajankin, enemmän ja vähemmän. Ehkä samalle aaltopituudelle päästiin vasta näin aikuis iällä. Mutta kun kaikki aina sanoo, että lapset kantsii tehdä jos mahdollista pienellä ikäerolla, että niistä on sitten seuraa toisilleen. Höh, paska puhetta sanon minä. Kun en nyt jaksa sitäkään, että kun ovat vielä niin pieniä. Peetu on nyt 4v3kk ja Leevi 2v8kk. Ja ovat ihan oikeasti koko ajan toisissaan kiinni. Peetu ärsyttää Leeviä tahallaan ja siitä se sitten lähtee. Toki osaa Leevikin ärsyttää Peetua. Jatkuvasti jompikumpi itkee ja huutaa kun toinen rääpi, puri, löi, potki tms. En oikeasti jaksa selvitellä enää niitten väliä. Joskus käy mielessä, että antaa pirujen tapella. Mutta kun Leevi reppana tahtoo jäädä vielä alakynteen. Odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, että osaavat olla ihmisittäin. No juu, myönnän, että osaavathan ne joskus (tosi harvoin) olla kavereitakin, halailevat ja pussailevat ja leikkivät nätisti, mutta miksi niitä hetkiä on vielä niin kovin vähän?

Kotimatka Kajaanista Kannukseen sujui jo vähän peremmin, kun Leevi siirrettiin etupenkille, niin eivät päässeet toisiinsa käsiksi. ;)

Tein Get Knittedin tilauksen. Latasin ostoskoriin yli 100 punnalla tavaraa, mutta onneksi tulin järkiini ennen lopullista entterin painallusta. Lopulta koriin jäi vain ne tärkeimmät, eli hys-hys juttuja. Joten eipä niistä sen enempää.

Tänään yritin leikata nurmikon. Vähän aikaa sujui hyvin, mutta sitten sekin hupi loppui. Leikkurin moottori kyllä kävi, mutta eteenpäin ei suostunu meneen. Kyseessä siis iänkaiken wanha Jonsered päältäajettava. Kuulemma joku remmi pitää uusia. Sekin v...tutti. Ja taas ne lapset...

Ja äsken suuntasin amazonin sivuille ja tilasin lohdukkeeksi kirjoja. Tilasin Knitting With Balls ja Favorite Socks. Ja jälleen myös hys-hys jutun. Olishan siellä ollut taas vaikka mitä. Kuten esimerkiksi Knitting on the Road, mutta sitä ei just nyt ollut saataville. Joskus toiste sitten.

Haluaisin kutoa jotain. Jotain isompaa. Jonkun muhkean palmikko villatakin itselleni tai lapsille villapaidat. Mutta miksei mulla ole lankaa?! Tai onhan sitä ainakin 20kg, mutta mitään ei ole tarpeeksi. Ei ainakaan mitään kivaa. En jaksa kovin ohuesta langasta tikutella sukkia/lapasia/pipoa kummempaa. Oman villatakkini haluaisin tehdä Alfasta. Mutta eihän mulla sitä ole. Mitään lankaa ei ole tarpeeksi mihinkään isompaan työhön. Jotenki tympii. Miksi aina ostan pari kerää tuota ja yhden tuota ja yhden tuota. Monesti olen luvannut, että ostan kyllä vain seuraavaksi yhtä lankaa enemmän, mutta yhtä monta kertaa olen sortunut ostamaan vähän kaikkea. Mutta tuostapa en voi syyttää kuin itseäni.

Sny:ltä saamani KoolAidit ja langat kutkuttaa. Mutta en vielä ole raaskinut niitä käyttää. Hypistelen vain. Siitä puuvilla/pellava langasta ajattelin, että tekisin huivin. Mutta millä mallilla? Myös se opali huutelee haluavansa minun jalkojani lämmittämään. Mutta 2,5mm puikkoni on kiinni toisissa sukissa, jotka eivät just nyt kiinnosta. Tai onhan mulla ollut kaksikin settiä bambuisia puikkoja, mutta istuin joku aika sitten yhden puikon päälle ja poikkihan se meni. Ja Peetu katkaisi myös yhden 2,5mm puikon. Täytyis uusia puikkoja. Addin pyöröjä varsinkin. möin Sinille  tuossa taannon lähes kaikki pitkät puikkoni, joten tilalle täytyis hommata addin pyöröjä. Pitkillä puikoilla kun en oikein pysty mitään tekeen kun hartiat jumittuu. Ja nyt sitten on puikoista vähän uupelo. Täytyiskin muuten väkertää tonne sivuun puikko taulukko...

No joo, jokohan tuo valittaminen riittäis? Ihan kiva elämä mulla on, kaikin puolin.