582830.jpg

Tiedot:

Ohje: Vinkki otettu Ursus kämmekkäistä

Lanka: Novitan Isoveli

Langan menekki: 69g

Puikot: 4 mm bambut

Ei kait noista sen enempää. Tykkään väristä, mutta en langasta. Tuo Isoveli jotenkin pistelee mun hipiää. Auttaiskohan siihen huuhteluaine käsittely? Täytyy kokeilla.

Tänä aamuna olin hieman ihmeissäni kun heräsin puoli kasin aikoihin. Peetua ei ollut omassa sängyssä eikä meijän sängyssä. Lähin etsimään että mihin se on menny. Siellä se liimaili tarroja leikkihuoneessa. Ja tämä oli ihka ensimmäinen kerta, kun Peetu ei meitä herättänyt vaan lähti leikkimään. ;D

Leevin korvatulehdus alkaa ilmeisesti helpottaa. Ainakin on jo paremmalla tuulella. Oli vissiin puhjennu toissa yönä toinen korva. Ainakin oli kuivunutta töhkää toisessa korvassa ja poskessa vaikka kuinka paljon. On mahtanut reppana olla kipeä.

Peetu on ihanassa iässä. Sen kans jo pystyy neuvottelemaan asioista. Kun taas Leevin kans ei puhettakaan, että pystyis. Leevillä on muutenkin niin mahdoton uhma. "En TUU!" "En HALUA!" "IHTE!"  No joo, eiköhän tuo Leevinkin uhma jossain vaiheessa vähän tasoitu, toivottovasti! Leevi on just niitä lapsia, jotka silloin potkii ja hakkaa lattiaa ja huutaa Isosti kun kaikki ei mene niin kuin ihte haluis. Sieluni silmin nään Leevin kaupan lattialla leluhyllyn edessä huutamassa mahallaan lattialla ja potkien ja hakaten samalla lattiaa. Sitä odotellessa... ;)