Aika harvakseltaan ehdin nykyisin kirjoittaa. Tai jos ehdin tähän koneen eteen istahtamaan, niin kohta jo on joku lahkeessa kiinni vaatimassa jakamatonta huomiotani... Toisaalta se on raskasta, mutta toisaalta aivan kamalan Ihanaa, siis se kun lapsi vaatii huomiotani. :)

Eilen illalla poltettiin ensimmäisen kerran takassa tulta sitten viime talven. Peetun kädenjälki löytyi sieltäkin. Janne oli juuri saanut takan syttymään kun huomasi, että sinne luukkujen yläpuolella olevaan ilmanotto aukkoissa oli jotain... Onneksi se saatiin sieltä pois. Siellä oli Nalle Puh ja Möhköfantti DVD kotelo. Jos ei Janne olis sitä huomannut, niin sinnehän se olis jäänyt ja sulanut. Oli muuten "tosi vaikea" arvata, kuka sen kotelon sinne oli laittanu...

Peetun pottailu onnistuu vaihtelevalla menestyksellä. Joskus hyvin ja joskus ei ollenkaan. Välillä sanoo pissattaakakkattaa ja juoksee vessaan, välillä ei piittaa yhtään vaikka olis housut märkänä, mutta yleensä kuitenkin vahingon sattuessa tulee kyllä aika nolon näköisenä kertomaan, että Peetulta tuli pissa. Öisin on vaippa, joskus herää yöllä pissalle, yleensä ei. Mutta Ehkä Joskus Peetukin kuivaksi oppii.

Peetu on melkoinen hurmuri. Hurmaa mennen, tullen ja palatessa mummelit ja myyjät kaupungilla. Viimeksi halpa hallissa käydessämme kyseli JOKAISEN tavaran ja hedelmän erikseen kymmenen kertaa että "Mikä tuo vois olla?" Ja jokainen pitää Tietenkin kysyä erikseen ja Moneen kertaan. Yhden myyjän kans naurettiin. Kertoi omasta pojastaan ja hänen kysely iästään. Myyjän poika oli kans kovasti ja miljoonia kysymyksiä kysellyt jolloin äitinsä oli sanonut, "Nyt kuule äitiltä loppui vastaukset ja vastaukset oli loppunut postistakin kokonaan. Äiti ei VOI enää vastata." Johon poika oli tokaissut: "Höh, mulla olis kyllä vielä ollut MONTA kysymystä!!" Hassuja nuo tenavat on. Lauantaina käytiin Kokkolassa, etsittiin tuonne tenavien leikkihuoneeseen jonkin laista pöytää. Ei löydetty. Käytiin kirppikselläkin, sieltä ostin 5 lastenkirjaa yhteensä 14,5 euroa. Kirjat ovat kuin uusia. Vähän ne haisi tunkkaiselle, mutta muuten ei mitään vikaa. Aika edullinen ostos. Kirjakaupasta olisin tuolla hintaa saanut yhden kirjan. Kovasti yritin etsiä, jos olisin löytänyt jotain käsityö löytöjä sieltä kirppikseltä, mutta enpä löytänyt. Vähän harmitti... Muiden blogeista saa usein lukea, että ovat kirppikseltä löytäneet yhtä jos toista käsityö tavaraa, mutta omalle kohdalle ei Koskaan satu vastaavaa. ;)  Siellä kirppiksellä oli myös yksi mummeli joka ihastui Peetuun. Peetu oli Jannen sylissä ja se mummeli käveli meitä vastaan. Alkoi nauramaan ja päivittelemään, että onpa niin isänsä näköinen poika, en koskaan ole nähnyt että olis noin samannäköisiä jne... Myöhemmin kun uudestaan tuli vastaan niin jatkoi samaa päivittelyään ja sanoi Peetulle, että Taidanpa ottaa sinut mukaani. Johon Janne, että Mäpä en taida antaa. :)

Leevi ei paljon muuten liiku kuin konttaamalle. Tukea vasten kävelee tosi mahtavasti jo ja välillä seisoo aika pitkiäkin aikoja niin, ettei pidä mistään kiinni. Lähtis vain jo kävelemään... Ei haittais yhtään! Ruoka-valio laajenee koko ajan. Mukaan on tullut jo kaura ja broileri. Alkaa mielikuvitus loppua, en tahdo millään enää keksiä ruoka-aineita joita vois kokeilla. Seuraavaksi kokeilen varmaan hillan, niitä kun isä keräsi meillekin ämpärillisin niin niitä olis omasta takaa pakastimessa. Hampaita Leevillä on neljä ylhäällä ja kaksi alhaalle. Ja kyllä, käy kipeetä kun se niillä puree. :)

Käsityörintamalla on edelleen hiljaista. Leevin kastetaulu valmistuu hiljallee. Pitäis löytää nätti malli novitan Aino langalle pojan villapuseroon. Mulla olis kolme kerää tuota Aino lankaa. Niistä vois hyvin saada puseron kudottua. Vinkkejä otetaan vastaan nätistä pojan villapaidan mallista. 

Pitäis varmaan lähteä ulos Peetun kans kun aurinko paistaa niin nätisti. Palaillaan!!