Lauantaina kävin R-kioskilta hakemassa sinne tulleen paketin Annelta. Ostin Annelta virolaista liukuvärjättyä villalankaa kaksi 240 gramman kerää. Ne on ihania!! Lisäki ostin 3,25mm 30cm:n pyöröt. Ku ei mulla vielä tuollaisia oo... ;)

985738.jpg

Kelta-vihreästä tulee ihan varmasti Revontuli -huivi. 

Ihmettelen suuresti yhtä asiaa...

Olen suunnitellut Peetulle paitaa Mambosta ja tarvisin siihen 8mm pyöröt. Kävin tuosta paikallisesta halpakaupasta katsomassa. Myyvät siellä vain Novitan puikkoja, mutta ajattelin, että kyllä nekin nyt tähän hätään kelpaavat. Mutta Novita ei kuulemma tee 8mm pyöröjä!? höh, miksei? Kun Novitalla on kuitenkin lankojakin, joita suositellaan kudottavaksi juuri 8mm puikoilla. Ei ymmärrä. Eipä se haittaa, tilaan jostain. Voihan toki olla, että myös myyjällä oli väärää tietoa.

Iski päivällä ihan järjetön flunssa ja se oikeesti iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Vähä ennen ruokatuntia aivastin kaks kertaa ja siitä asti on sitten saanu niistää Koko ajan! Iltapäivästä alko jo olemaan sellainen olo, että olis kuumetta nostanut. kyllä tämä tästä. Pääkin on ollut koko päivän kipee, oon jotenkin jo kauan ressannut töistä ihan oudolla tavalla, vaikka ei tarvihtis. Jotenkin vain joka aamu ahistaa lähteä siihen firmaan. Kait se on tää syksy, en tiiä.

ehkäpä jo ihan lähipäivinä saisin esitellä jotain valmista. Yhet sukat on ihan pian valmiit. kantapää ja lyhyt varsi vielä.

-10% tilanteeni:

2128 g + 480 g = 2608 g