Leeville ompelin eilen housut. Tässä kuva edestä...

223313.jpg

...ja takaa

223314.jpg

Ei ihan osunut nuo punaset kaistaleet kohilleen, mutta harjoitus tekee mestarin. Kaavat oli syksyn 2006 Ottobressä velourhousujen nimella muistaakseni. Nuo housut on fleeceä. Kiva kaava, luultavasti tulen tuota kaavaa käyttämään muissakin housuissa. Housuista tuli hieman väljät, mutta luulisin, että tuo fleece kutistuu jonkin verran pesussa. En nääs viihtinyt pestä/höyryttää kangasta ennen ompelua.

Tuon punaisen oli tarkoitus tulle tuohon takalahkeen sisäpuolelle, mutta kankaita leikatessa sattui joku moka... hyvät ne on noinkin. ;)

Eilen illalla tein myös pienen huivin

223315.jpg

Tiedot:

Malli: aivoton ainaoikein

Lanka ja langanmenekki: Canto 2 x 50g

Puikot: 10mm

Tuli tosiaan liian lyhyt aikuisen kaulaan. Ja lapsen kaulaan on ehkä liian leveä. Voi olla että puran tuon ja teen vähän kapeamman jolloin tulis vähän pituutta lisää. Mulla ei tuota lankaa ollut kuin tuo 2 kerää, eikä oikein viihtisi ostaa lisääkään. Mulla oli yhteen aikaan joku ihmeen taipumus ostaa aivan ihme lankoja aina yks tai kaks kerää, päätin niitä alkaa tuohoamaan pois. Eipä kai niistä oikein muuta kuin huiveja. Tietääpä mitä menee pukinkonttiin tänä jouluna... ;-)

Toissailtana sain valmiiksi myös Peetulle pipon.

223316.jpg

Tiedot:

Malli: omasta päästä *3o, 2n*

Lanka: Rowanspun dk, noin 50g

Puikot: 3,5 mm pyöröt ja 3mm bambu sukkapuikot

PS. Kuvat on otettu Jannen kännykällä, siitä johtuu, että kuvat ei ole ihan tarkkoja!