Maanantai illalla Täydellisiä naisia ja Big Brotheria tuijottaessani väkersin kirjoneuleen... ;)

271012.jpg

Tiedot:

Ohje: Puikoissa - kirjasta

Lanka: Sisu

Puikot: 3mm

Eipä siitä sen enemäpää... Mukelot tuota on retuuttanu paikasta toiseen ja saavat retuuttaa jatkossakin. ;)

Eilen illalla sitten aloitin tällaista:

271010.jpg

Mulle iski hirviä hinku tehdä jotain kirjoneulejuttua ja lapasista on hyvä aloittaa. Tykkään kovasti tuosta mallista. Lankana on Maija, mitenköhän kestävää se on? Noh, aika näyttää!

SNY otti ja loppui! Tosi haikein mielin viime viikonloppuna paketoin viimeisen pakettini omalle ystävälleni ja hän hän oli Tarja! Tässä linkit minun lähettämiin paketteihin, linkit ovat Tarjan blogiin kun en itse hoksannut ottaa paketeista kuvia. Paketti1 Paketti2 Paketti3 Paketti4  Paketti5.

Oli ihanaa tulla töistä kotiin, kun koskaan ei tiennyt milloin olisi SNY postia tullut. Ja voi sitä riemun määrää kun paketti tuli. Tässä vielä linkit itse saamieni pakettien kuviin: Paketti1 Paketti2 Paketti3 Paketti4. Kiitos vielä sinulle Marja tosi osuvista, ihanista ja kauniista paketeista!

Iso kiitos tästä koko SNY:stä kuuluu Kristelille, kun hän viitsi järjestää tällaisen. Toivottavasti jatkossakin joku viitsii tällaisia järjestää, minä ainakin osallistun! Paketteja oli mukava miettiä ja lähettää ja toki myös saada!

Nyt näyttäis tää vuodatus taas toimivan. Toissa iltana yritin moniin vuodatuksen blogiin kommentoida, mutta ei mennyt läpi.

Kuvia saa toivoa... jos tahtoo, Lankavuori myös! ;)