Viime torstain korvakontrolli meni hyvin. Lääkäri oli aivan huippu kiva. Sellainen vanhempi mies lääkäri. Vaikka mulle on kyllä pikkuhiljaa kehkeytymässä sellainen mielikuva, että kaikki yksityisen puolen lääkärit on kivoja. Pitääkö paikkansa? Jokatapauksessa, tosi hyvin Peetu antoi tutkia korvat, kurkun ja nenän. Ja kaikki oli hyvin. Putket löytyi molemmista korvista ja kurkussa ja nenässä ei mitään ylimääräistä näkynyt. Lääkäri antoi Peetun laittaa valon siihen sen otsalamppuun. Jonkin aikaa kun oli lääkäri tutkinut, niin Peetu päätti että nyt saa riittää ja sammutti sen otsalampun. Hitsi ku mä en enää muista mitä Peetu sanoi sille lääkärille... Pitäis vissiin aina heti kirjottaa kaikki ylös. Noh, hauskaa oli joka tapauksessa.  3-4 kk päästä uudelleen putkikontrolliin.

Heti lääkärin jälkeen ajeltiin jalasjärvelle. Meni aika myöhäselle. Mutta ihmeem hyvin tenavat jaksoi. Perjantai aamulla sitten heti lähdettiin Ähtärin eläinpuistoon ja Santerin seikkailumaahan. Oltiin heti kymmenen maissa Ähtärissä kun eläinpuisto aukes. Leevi jätettiin muorille (mun äidille) hoitoon. Nelisen tuntia käveleskeltiin sielä eläinpuiston puolella ja reipas kaks tuntia seikkailumaan puolella. Eläinpuistossa nähtiin kaikki muut eläimet paitsi naaras lumileobardi ja metso. Peetu tykkäs katsella eläimiä. Varsinkin pöllöt oli jotenkin suuressa suosiossa. Ne papukaijat oli mun suosikkeja. Ihan älyttömän kauniita ovat. Eläinpuiston jälkeen käytiin tosiaan siellä Santerin seikkailumaassa. Peetu oli ehkä vähän liian piieni vielä tuonne. Mutta yritystä oli. Vähän väliä vain kuului että "Miten Peetu pääsee?" Mutta kun vähän auttoi niin hyvin sujui. Ja olihan siellä sentään liukumäkiä joista oli kiva laskea, paloauto ja poliisiauto joita sai ajaa, pallomeri, pomppulinna. Paljon oli touhuttavaa pienellekin pojalle. En ymmärrä miten ihmeessä Peetu jaksoi touhuta koko päivän! Mutta olihan Peetu kyllä sitten naattikin. Käytiin roskaruokaa syömässä kun lähdettiin ajelemaan kotiin päin. Ja Peetu kyllä simahti heti sen jälkeen kun lähdettiin syönnin jälkeen ajelemaan! Oli kyllä ihan huippu reissu! Ja viimeistään ensi kesänä otetaan uusinta! Ja eiköhän silloin oteta myös Leevi joukkoon. ;)

Sunnuntaina ajeltiin kotia. Maanantai meni siivoillessa ja tiistaina lähdettiin kavereita moikkaamaan Vaasaan. Peetu meinas siellä hyppiä seinille. Ei oikein koko päivänä päässyt purkamaan virtojaan, niin välillä sitten tuntui, että poika ihan oikeesti menee seinistä läpi. Ja se huuto (Huom. EI itku!)! ja ölinä jota Peetu piti... Reppanalla oli TOSI tylsää! :)

Mä ihan tosissani hurahdin siihen virkkaamiseen! Nyt olisi yksi pieni pyöreä liina valmis ja toisesta liinasta puuttaa pari kolme kierrosta! Nyt on pakko tehdä se mail art ryhmän kuori swappi valmiiksi. Elokuun puoliväli lähestyy!

Nukkumaan on lähdettävä! ;) Palataan asiaan!

HUI, blogilistan mukaan tällä mun blogilla on jo 10 tilaajaa!! WAU! Kiitän ja kumarran! Toivottavasti viihdytte eurassani! ;)