Ensinnäkin muutamia kortteja.

Synttärikortti systerille:

578457.jpg

Ja äitienpäivä kortteja:

578462.jpg

Kaikkien korttien kukat on tehty 3D tekniikalla. Tykästyin korttien askarteluun! Ja olen ihaillut monissa blogeissa ATC kortti vaihtoja. Mutta täytyy vielä jossain vaiheessa napsasta aikaa siihen, että selvitän mitä toi ATC oikeastaan edes tarkottaa. Mutta tosi nättejä ne ATC kortit kuiteskin.

Aikaisemmassa postauksessa mainitsin askartelu tarvikkeista jotka Kokkolan Tiimarista ostin ja jotka olivatkin sitten käyttökelvottomia. Olen nyt laittanut kaksi kertaa sähköpostilla Tiimarille palautetta kuvien kanssa, vaan sieltä ei ole kuulunut minkäänlaista vastausta takaisin! olin ihan varma, että edes pahoittelisivat asiaa, mutta ei minkäänlaista vastausta. Muuten olisin kyllä voinut ne viedä takaisin Kokkolan Tiimariinkin, mutta eipä ole tuon jälkeen ollut Kokkolan suunnalle asiaa, enkä kyllä viihti pelkästään tuon asian takia sinne lähteä ajamaan. mutta jatkossa suuntaan askartelutarvikke puutteen ilmestyessä Sinellin sivuille.

Olen myös neulonut.

Kämmekkäät:

578464.jpg

Tiedot:

Ohje: Vinkkiä otin Ursus kämmekkäistä

Lanka: 7 veljestä

Langan menekki: 48g

Puikot: 4 mm bambut

Nämä kämmekkäät ovat mulle himpun verran pienet koska tein ne ystävän käsiä lämmittämään. Toiset samanlaiset on jo tulossa. ;)

Myös Fifi III:nen valmistui:

578465.jpg

Tiedot:

Ohje: Fifi III

Lanka: Dropsin Alpaca

Langan menekki: 160g

Puikot: 5mm addi pyöröt

Kuvassa huivi näyttää ihan kierolata joka suuntaan vaikka ei oikeasti olekaan. Ja toivonkin, että aurinko huomenna tai edes lähipäivinä pilkistäisi sen verran, että saisin otettua ulkona paremman kuvan. Tuo kuva on kyllä niin kertakaikkisen ala arvoinen, mutta onpahan nyt ainakin todiste siitä, että huivi on valmis. Huivista tuli myös ihan kivan kokoinen:  niskasta kärkeen 95cm ja huivin leveys ylhäällä 185 cm. Oikeastaan aika passelin kokoinen. En vielä tiedä tämän huivin lopullista loppu sijoitusta. Pitäiskö itsellä vai antaisko anopille joulukuussa kun täyttää 60v. Täytyy miettiä.

578466.jpg

Ja vielä pari kuvaa Vapusta:

578454.jpg

578452.jpg

Meillä TAAS vaihteeksi sairastetaan. Leeviltä loppui korvatulehduksen antibiootti kuuri viime sunnuntaina. Leevi on ollut aika kärtynen koko viikon ja yötkin nukkunut tosi huonosti. Eilen illalla nousi kuume ja tänään käytin sitten lääkärissä. Molemmat korvat oli tulehtunut. Ilmeisesti edellinen lääkekuuri ei ollut tepsinyt tai sitten tulehdus oli uusiutunut heti. Toivottavasti ei kovin kova kierre tule tulehduksien kanssa. Mutta päivällä Leevi oli aika lutunen. Oli ilmeisesti "vähän" väsynyt. Juttelin varmaan noin 5min puhelimessa mun äitin kans ja Leevi touhus omiaan lattialla. Kun olin lopettamassa puhelua Leevin tilanne oli tämä:

578453.jpg

Matto peittona ja ihan umpi unessa koko poika! Söpötys!

Ja nyt kutomaan!