Viime torstaina sain valmiiksi kaulurin veljelleni. En vain halunnut tänne kuvaa laittaa muuta kuin vasta sitten kun se on omistajansa kaulassa. Veli tulikin sitten perjantai illalla tyttöystävänsä kanssa meille viikonloppua viettämään ja meillä oli oikein hauskaa. Mutta ensin kuva siitä kaulurista. Vaikka yleensä olen sitä mieltä, että kasvojen pitää näkyä, niin tällä kertaa veli halus, että kasvot pysyy piilossa, joten sitä pyyntöä kunnioittaen suttasin kasvot.

354798.jpg

Malli: omasta päästä soveltaen sieltä sun täältä

Lanka: SandnesGarn Alfa (85% villa, 15% mohair)

Langan menekki: noin 140g

Puikot: 6mm pyöröt

Jannellehan tein samanlaisen kaulurin jo aikaisemmin, mutta tätä versiota parantelin hieman. Jannen kaulurissa lisäilin silmukoita niin, että lopuksi on 4o4n joustinta, mutta tähän lisäilin vain nurjien silmukoiden määrää. Tuossa on 2o7n. Istuu kaulassa huomattavasti paremmin kuin se Jannen kauluri. Täytyy varmaan jossain vaiheessa tehdä Jannelle uus kauluri.

Pakko laittaa vielä toinen kuva samaisesta kaulurista. Hyvinhän tuo näyttää Leevillekin (2v2kk) passaavan!

354796.jpg

Ja tässä on Peetun (3v8kk) kaulassa Jannen kauluri. Kerrassaan suloinen!

354799.jpg

Lauantaina käytiin veljen ja tyttöystävänsä kanssa porukalla pulkkamäessä ja meillä oli oikein hauskaa. Käytiin välillä syömässä ja vähän levähtämässä kotona ja sitten lähdettiinkin ekaa kertaa poikien kanssa luistelemaan. Peetu yllätti nokkeluudellaan taas ihan täysin! Tosi hyvin oivalsi jutun juonen, vaikka toisella oli ekaa kertaa luistimet jalassa. Tosi hyvin pysyi pystyssä ja meni eteenpäin luistimilla ilman tukea ihan itsekseen. Peetulla tuntuu olevan hyvä tasapaino. Harmi kun kamera unohtui luistelu reissulta kotia! Leevikin pysyi hyvin luistimilla pystyssä. Halua yrittää itse löytyy Leeviltäkin. Vaikka kuinka oli meno huteraa niin poika vain huuta että "ITSE!" ja riuhtoo ihtensä irti kun yrittää vähän pitää kiinni. Peetulla vain ilmeisesti luistin hierti "vaivaasen luusta" (mikä lie on sen oikea nimi?) nahkaa pois. Ihmeen kauan ne jaksoivatkin ekalla kertaa luistella, varmaan reipas puoli tuntia luistelivat. Luulin, että se on maksimissaan vartti kun ne ei enää jaksa. Tänäänkin käytiin luistelemassa kun pojat halus, mutta eivät ne halunneet kuin varmaan max 5min pitää luistimia jalassa. Ileisesti Peetulla kävi tuohon "vaivaasen luuhun" kipiää. Ja lisäksi oli sairaan kylmä kun pakkasta oli 18 astetta, mutta aurinko paistoi niin kerta kaikkisen komiasti, että eihän sitä malta sisällä kökkiä. Mutta pitää taas mennä luistelemaan kun Peetun jalka parantuu.

Perjantai ja lauantai illat sitten pelaitiin kaiken maailman lauta- ja korttipelejä sen jälkeen kun lapset saatiin nukkuun. Oli kiva pelailla pitkästä aikaa! Mä tykkään tosi paljon kaikista lauta- ja korttipeleistä. Kutonut en ole koko viikonloppuna, eikä ole kyllä tehnyt mielikään kutoa. Ranne on nyt saanut muutaman päivän levätä niin ei ole enää niin kipeäkään. Perjantai päivä töissä oli ihan kauhia kun käteen sattui niin tuhottomasti. Mutta nyt se on jo ihan OK! Kait sitä pitäis kutoa ne Jannen step-sukat valmiiksi...Pläääh! ;)