Voi kökön kökkö! Ranne sanoi ihtensä irti, tai onhan se oireillut jo taas pitkän aikaa, mutta eilen illalla sitten huomasin kun yritin kutoa, että ei tule mitään. Ei vaan kertakaikkiaan pysty kutomaan. Toivottavasti kohta parantuu, joulu pukkaa päälle vähän turhan nopeesti. Vielä pitäis ennen joulua tehdä muutamat sukat ainaski ja ehkäpä huivejakin pari kipaletta ja sukuun syntyy vauvakin marraskuun alkupuolella.

Nyt harkitsin käyttäväni tilaisuuden hyväkseni ja painua nuitten mun käsityökaappien kimppuun. Ovat meinaan "hieman" kaaoksessa. Ei niistä ees löydää enää mitään. Ompeleen olisin mielelläni kyllä ruvennu, mutta en saanut paikallisesta kangas kaupasta vakosamettia. Tarvisin sitä Leevin housuihin. Meinas siellä, että vakosamettia on tosi vaikea saada mistään. Jotenkin vähän vaikea uskoa tuota, kun tuntuu, että vako sametin käyttö lisääntyy koko ajan. Ja sanoi myös siellä kaupassa, että ne jotka onnistuu vakosamettia saamaan valikoimiinsa, niin pitävät siinä ihan julmettua hintaa. Osaako kukaan sanoa, edes noin suunnilleen, paljonko vakosametti metri maksaa!? Hmm, oliskohan sitä jossain Kokkolan kaupassa...

Samaisessa kaupassa positiivinen yllätys oli, että sinne oli tullu kitten mohairia ja oli aika edullistakin. Hintaa oli 2,90 €, seinäjoen käsityömessuilla se näytti maksavan 3,5€.