Käsityö rintamalla on edelleen aika hiljaista. Peetulle sain juuri eilen illalla pipon valmiiksi. (Kiitos Minna ohjeesta ;D) Tein seitsemästä veljeksestä 3 oikein 3 nurin periaatteella. Vaalean sininen pohja ja tummemmalla sinisellä raitoja. Tein siihen vielä vaaleasta tango langasta tupsun ja täytyy myöntää, että siitä tuli ihan kivan näköinen. Ja  on Peetunkin mukaan lämmin. Vähän pelkäsin miten Peetu antaa pipon olla päässä, mutta hyvin antoi. Pitäis yrittää kuva laittaa tänne kun vain saisin aijalliseksi. Olis tarkoitus tehdä samalla periaatteella pipot myös mulle ja Jannellekin, tosin luultavasti ilman tupsua. :)

Decoupage tekniikalla olen kokeillut tehdä pari lasipurkkia. Mutta ei oikein onnistu. Jos sen lakan laittaa pensselillä, astiaan jää penselin jäljet kuivuttuaankin. Toisen kokeilin sitten tehdä niin, että töpötin sen lakan superlonilla, mutta sitten pintaan tuli pieniä ilmakuplia. Olisko vinkkejä, miten sen lakan saisi niin, että pinta jäisi sileäksi?! Lakka on sellaista, että käy kaikille muille materiaaleille paitsi kankaalle.

Käytiin lauantaina Ylivieskassa. Samalla kävin siellä sitten käsityökaupassa ja menin ihan sekaisin! ;) Mukaan tarttui (siis tulivat ihan väkin mukaan, en voinut sille mitään) kaksi kerää mohair lankaa, niistä ajattelin tehdä kolmiohuivin, vyyhti norjalaista 100% villa lankaa (mahtaisikohan riittää sophie laukkuun), pieni hardranger liina kitti ja Lanarten Classic Lily Calla kitti, leveää aida nauhaa ja sille sopviva ripustin. Eipä muuten tarvikaan nyt sitten vähään aikaan ostella yhtään mitään... jos ei sitten ihan yhtä kerää jotein huippu ihanaa lankaa... ;) Vielä kun olisi aikaa, niin kaikki olisi vallan ihanasti!