Leevi päätti klo 03.30 että nyt on aamu! Mä sitten heräsin Leevin kanssa että sai Janne nukkua. Jannen kuitenkin piti töihin lähteä vielä tänään. Sitten alkaakin kesäloma! Leevi menikin sitten jo puoli seitsemän aikoihin päikkäreille! Hieman ehkäpä vääränlainen rytmi tuolla meijän kuopuksella... :/ Täytyy yrittää sitä jollaikin konstilla kääntää!

Peetun kanssa alettiin sitten siivoomaan kun Janne oli lähtenyt töihin. Imuroitiin, mopattiin lattiat ja pyyhittiin pölyt. Tehokas apuri tuo Peetu. Varsinkin mopin liottaminen vesiämpärissä olis ollut ihanaa, mutta kun äippä oli niin ilkee eikä antanut. :) Kerroin vain että vesi on tosi poppaa, ihan hyvin uskoi. Toki muutaman kerran piti kokeilla että onkohan se ihan oikeesti poppaa se vesi... Ja olihan se, eihän äippä nyt pojalleen valehtelisi! ;)

Nyt ovatkin molemmat pojat päiväunilla!! Harvinaista! Leevi touhusi omiaan sen aikaa kun nukutin Peetun ja kun Peetu nukahti, niin oli Leevikin valmis päiväunille! Minä sain juoda IHAN rauhassa kahvit ja lukea postin. Tänään tulikin postissa Kauneimmat käsityöt lehti ja jälleen kerran huokaisin syvään, että olisi ihana osata virkata. Siinä oli tosi nättejä virkattujen liinojen ohjeita. Kukahan mulle tuota virkkaamista opettais?! Kyllä kai netistäkin jostakin löytyis vähän ohjeita kun viihtis ehtiä.

Huomenna ajateltiin viedä Leevi mummolle ja vaarille hoitoon ja ja lähteä sitten Peetun kanssa kärkäisille shoppaileen. Siellä oli puutarhapuolella tarjouksessa koriste aronia pensaat 2kpl 5 eurolla. Tuosta meidän pensasaidasta kun on muutama puska mystisesti kadonnut (lue kuollut!) niin niitä pitäis hommata. Ja jos sieltä sais vaikka sitten samalla ostettua parit omenapuut. Viime kesänä anoppi jo sanoi, että hän ostaa meille omppupuun kun vain ihte käytte valitsemassa. Ja jos vaikka jotain vaatettakin löytyis. Kun nuo lomaraht tuli, niin nyt vois olla ehkä varaakin jotakin vähän ostaakin. Ehkäpä muutaman euron vois laittaa ristipistoihinkin... :o

Palataan astialle!!