Tämä viikko on ollut aika huono. Mieli on ollut maassa jo olo on ollut ihmeen herkkis. No joo, oonhan mä ihan älytön herkkis muutenkin, mutta nyt vielä ylikorostetusti. jotenkin vain kaikki menee penkin alle. Kait se sitten tuli mitta täyteen ja sitä nyt sitten olen purkanut ulos. Varsinkin keskiviikosta perjantaihin. Huh huh, itku on tullut ihan mitättömistä asioista.

Tiistaina kävin siellä hermorata tutkimuksessa oulussa. Päätin mennä junalla kun en ole ikinä itse Oulussa ajanut. Jännitin ja pelkäsin tutkimukseen menoa ihan uskomattoman paljon. Reagoin jännitykseen mahallani joten vessassa sai kyllä ihan kiitettävästi ravata. ;) Rautatie asemalta osasin hyvin mennä oikeaan paikkaan. Joten ihan turhaan jännitin, että osajanko perille. Itse tutkimus ei kestänyt kuin jotain 10-15 minuuttia. Hermopinnettä ei löytynyt eivätkä hermot ollut vioittunut. Täytyy myöntää, että olin hiukan pettynyt kun kuulin tuon. En tiedä, jotenkin vain niin toivoin, että näihin ainaisiin käsi kipuihin olisi löytynyt joku järkeen käypä ratkaisu. Olen niin väsynyt ja kyllästynyt siihen, että aina on käset kipeät. Lääkäri arveli, että kipu käsissä ja sormien puutuminen johtuu siitä, että lihakset on jumissa. Mä käyn nyt jo kaksi kertaa kuukaudessa hierojalla, mulla ei todellakaan ole varaa käydä siellä useammin. Kun nyt jo tuntuu, että hierontaan menee ihan liikaa rahaa. Mutta pakko siellä on käydä
jos aion itseni jonkinlaisessa kunnossa pitää. Kait sitä pitäis itsekin aktiivisemmin venytellä ja jumpata. Buranan voimin mennään päivästä toiseen hetki kerrallaan. Töissä yritän pitää jos jonkinlaista tukea vähä joka paikassa, se vähän helpottaa. Nää syksyt on muutenkin aina tosi raskasta aikaa töissä. Tehdään painavaa kenkää (esim. armeijan maiharia, talvisaappaita). höh, en mä halua täälä töistäni valittaa. Mutta jotenkin tuon lääkärin tuomion jälkeen olo on ollut maissa. Toisaalta munhan pitäis olla iloinen siitä, että nyt käsiä ei ainakaan tarvi alkaa leikkaamaan. Mutta kun niin kovasti toivoin, että löytyis "helppo" ratkaisu ja syy kivuille.

Kun niin rohkeasti kävin tuossa tutkimuksessa, palkitsin itseni laukulla. Tosin ostin sen jo etukäteen kun oli Ylivieskassa vähän aikaa ennenkuin juna lähti kohti Oulua. Kävin mutkan Seppälässä ja sieltä sitten ostin tämän laukun ja se on I-HA-NA! Tykkään ihan hirmu paljon. Musta on kovaa kyytiä kehkeytymässä melkoinen laukkufriikki. ;)

920889.jpg

Oulussa kävin mutkan sinooperissa ja sieltä ostin pari pientä ruukkua akvaarionpohjalle, helmiä ja 3D askarteluun kuvia. Olishan siellä ollut vaikka mitä ihanaa ja mieli olis kovasti tehnyt mieli ostaa vaikka ja mitä. Mutta onneksi sain suunnilleen pidettyä järjen kädessä. Noista Sinooperin ostoista ei nyt ole kuvaa. Mutta kuvitelkaa oikein kovasti, niin ehkäpä te näätte ne. ;)

Mutta entäs sitten nämä viikon vimpat päivät... Keskiviikosta perjantaihin. on ollut paha mieli ja itku herkässä. Mutta onneksi nyt on jo parempi mieli eikä itketäkään enää.

Ihan vähän olen saanut valmistakin. Peetulle pääkallo lapaset.

920886.jpg

Malli: Perus lapanen, pääkallon kuva tehty jäkikäteen ja kallon kuva löytyi Novitan syksy 2007 lehdestä.

Lanka: Novitan 7 veljestä

Langan menekki: 61g

Puikot: 4mm bambut


Puikotkin saapuivat perille! Taiskalle iso kiitos avusta! tässä siis kaikkiaan 30 settiä puikkoja! Ja kyllä, kuten kuvasta näkyy, mukana oli myös pala hiekkapaperia.

920894.jpg

Mutta nyt mä meen tekeen jotain. Jos kokeilisin kutoa.