Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta. Mutta ei ole oikein ollut mitään esiteltävää, koska puikot on kilkattanut vaihtolaukun merkeissä ja sitähän en voi vielä paljastaa. Laitoin laukun tänään postiin, joten luulisin, että keskiviikkona on sitten perillä. Mutta ainahan pienen maistiaisen voisi antaa, eikös?

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

671648.jpg

 

Luonto näyttää mielestäni parhaat puolensa näin kesällä. Minusta on ihana seurata luontoa ja siinä tapahtuvia muutoksia.

 

Alppiruusu kukkii kauniisti:

671645.jpg

 

 

Ja omenapuuhunkin näyttäisi tulevan omppuja:

671643.jpg

 

 

jos ei joku muu ehdi niitä ensin mutustaa. Muutamasta alusta oli jo käyty purasemassa palanen parempiin suihin. prätkät varmaan…

 

Pihallamme majailee myös kuovi emo kolmen poikasen kanssa. Kurittomia tuntuu kuovin lapsetkin olevan. Välillä näyttää siltä kuin kuovi emo olisi ”hätää kärsimäs” poikasten kans kun jokainen menee erisuuntaa. Mutta kummasti on silläkin konstinsa pitää pesue kasassa. Valitettavasti en vielä onnistunut saamaan julkaisukelpoista kuvaa kuovi perheestä. Jatkan yrittämistä!

 

Tässäpä vielä kuvat pojista kun leijuvat.

 

Peetu:

671650.jpg

 

Ja Leevi:

671649.jpg

 

 

Olen lääkärin määräämässä käsityökiellossa. Oli jo ihan pakko käydä lääkärissä kun nuo kädet on niin pirun kipeet. Vasemmasta kädestä on kyynerpää ja oikeasta kädestä on sitten ranne ja kyynerpää kipeenä. Ja koska olen varonut tuota oikeaa kättä, niin sitten on ihan jumiin heittänyt myös olkapään, joten pelkästään käden nostaminen tekee kipeää. Tosin jo kivut hieman helpotti kun kävin eilen hierojallakin. Onneksi olen löytänyt hyvän hierojan! Ja hyvä että ehdin laukkuvaihdon laukun saada valmiiksi, ennen kuin käsi toden teolla tuli kipeeksi. Tenniskyynerpääksi se lääkäri tuon kivun tulkihti, tiedä sitten. Oli meinaan taas sellainen lääkäri tuolla arvauskeskuksessa että ei tosikaan, nuori mies lääkäri, joka ei kyllä oikeesti yhtään yrittänyt peitellä sitä, ettei tiennyt pätkääkään rasitus peräisistä kivuista. Se luetteli että se vois olla tuota, tuota tai tuota tai ehkä jopa tuota. ja siihen vois auttaa tuo tai tuo tai ehkäpä tuo. Se voi johtua siitä, tästä tai tuosta. Onko ennen ollut? Mitä silloin siihen määrättiin? Ja kun kerroin että on ollut ennenkin ja että silloin siihen pistettiin tulehduskipulääkättä, niin se alko tietokoneelta etsimään sellaista tulehduskipulääkettä jota käteen vois pistää. Ei löytänyt. Määräsi sitten jotain geeliä jonka pitäs livittää kipua ja tulehdusta. Ei se kyllä ainakaan vielä ole tepsinyt. Ja muutenkin kyseli multa paljon sellaisia kysymyksiä, jotka kyllä mun mielestä olis kuulunut sen lääkärin tietää. esim. Kirjoittaisinko mä sulle reseptin tuohon geeliin? Laitanko 25g, 50g vai 100g tuubin geeliä? Kauankohan tuota geeliä pitäs käyttää? Paljonko kirjoitaisin sairaslomaa?  Tsiisus, meinas oikeesti mennä hermo! Tuli sellainen olo, ettei se lääkäri tienny mistään mitään. Joku olis varmaan vain ajatellu, että onpa kiva kun lääkäri kysyy mielipidettä. Mutta en minä. Mun mielestä, jos menen jonkun ”ammatti” ihmisen vastaanotolle, niin sen henkilön kyllä pitää tietää mitä tekee. Oli sitten kyse lääkäristä, hierojasta tai parturista. Tuosta sepustuksesta nyt saattaa joku vetää herneen nenään, mutta ei haittaa.

 

No juu, täytyyköhän lopettaa ennen kuin oikeesti saan jonku loukkaantumaan… ;) Huomenna varmaan pääsen esittelemään laukkuvaihdon laukun!!