Taas on jokunen päivä vierähtäny edellisestä päivityksestä ja jotain on "taas" valmistunutkin.

344988.jpg

Tiedot:

Malli: Omasta päästä

Lanka: Irrestringibile Fran (60% viskoosi, 35% mohair, 5% polyamidi)

Langan menekki: 50g (mulla oli tätä lankaa vain tuo yksi kerä ja sen kerän kudoin tähän huiviin)

Puikot: 5mm bambut

Huivi passaisi kokonsa puolesta hyvin jollekin pikku neitille, mutta koska lanka valinta meni taas kerran pieleen, niin huivi saa loppu sijoitus paikakseen paikan kaapin perältä. Lanka on tosi pistelevää. Se ei sillai edes kutita, vaan se pistelee. Vaikka mulla ei tietääkseni kovin herkkä iho ole, niin tätä huivia ei pysty kaulalle laittamaan ainakaan ihoa vasten. Auttaiskohan huuhteluaina käsittely?

344992.jpg

Näitten sukkien parissa olen viettänyt jo hetken jos toisenkin. Lankana on Austerman Step (jojoba öljy ja aloe vera -lanka) ja puikkokoko 2,5mm ja sukan koko on raavaan miehen. ;) Ukko kullalle teen sukkia ja hän vaikuttaa tyytyväiseltä ja tuumasikin ekan sukan valmistuttua, että nämähän mahtuu tavalliseen kenkäänkin. Tuohon jalan päälle laitoin 3o1n joustinta ja kantapääksi tein jälleen kerran tiimalasi kantapään ja täytyy kyllä sanoa, että sukka istuu Jannen jalassa TOSI hyvin! Laitan kuvaa omistajansa jalassa kunhan toinenkin sukka valmistuu.

344996.jpg

Tilasin Tapion kaupasta pikkuveljen kauluria varten lngat ja samalla sitten tilasin pari vyyhti ohutta pirkkalankaa ja ison hakaneulan. väritkin tuli aikalailla kohdalleen tuossa kuvassa.

Olisko vapaa ehtoisia päättelijöitä? Halukkaat, käsi pystyyn nyt! Mulla nimittäin odottaa päättelyä 6 paria sukkia ja yksi kauluri, lisäksi yksi lasten neule kaipaa vetoketjua ja toinen kolmea nappia... Pitäisköhän pitää päättely ilta? tai kaksi...

Nyt kuitenkin blogikierrokselle!