Tais jäädä eilen kirjoittamatta... Noh, paikkaillaan nyt.

Eilen siivoiltiin, sisällä ja pihalla. Pestiin ikkunalaudat kun olivat niin keltaiset siitepölystä. Ja muutenkin laitettiin rojuja paikoilleen kun tahtovat aina jäädä siihen missä on viimeksi tarvinnut. En oikein ymmärrä, että miksei jotakin mitä tarvii voi käytön jälkeen viedä takaisin?! Mä tahdon aina kaiken jättää lojumaan ympäriinsä, tiiä miten tuonne kalloon sais jotain taottua?!

Käytiin anoppilassakin pyörähtämässä. Anoppi antoi mulle sellaisen ISON kerän kuparilankaa, ihanan joulun punaista. Pitäis nyt keksiä mitä siitä virkkais tai mitä siitä yleensäkin tekisi. Joku anopin tuttava oli meinannut heittää kaatopaikalle noi kuparilangat, mutta onneksi anoppi oli pelastanut ne. :) Jos jollakulla on ideoita mitä tuosta vois tehdä, niin kerrothan?!

Tänään pestiin matto, nyt olis kaikki matot pesty! Heh, tämä viimeinen oli villamatto jossa oli, että se pitäis pesulassa pesettää ja laakapesu ja -kuivaus. Ronskisti vain painepesurilla pestiin ja nostettiin mattotelineelle kuivumaan. Eikä tuo miksikään ollut mennyt! Mä en tosiaankaan ala maksamaan pesulalle ihan hirvittävää summaa että pesee yhden maton. Olis vähän kohtuullisemmat hinnan pesuloissa niin voisi joskus heidän palvelujaan käyttääkin.

Uimassakin käytiin. Kalajoella käytiin vähän aikaa oleskelemassa. Peetu ainakin nautti täysin siemauksin uimisesta. Harmi vain kun uikkarit jäi kotiin. Piti sitten pikkupöksyillä "uida". Kalajoella on hyvä käydä uimassa kun on niin pitkästi matalaa. Leevi tosin ei nauttinut yhtään koko reissusta. Kait reppanan oli kuuma...

Eilen illalla päätin hoitaa jalkani! Reippaan tunnin liotin jalkojani vedessä. Otin astiaan niin kuumaa vettä kuin vain suinkin nahka kesti ja liotin niin kauan kuin vesi jäähtyi. Sen jälkeen raspilla vähän pyyhkäisin ja hyvät rasvaukset päälle. Oli heti niin hyvä olo jaloissa tuon toimituksen jälkeen, eikä ollut kovettumista tietoakaan!! Päätin, että täytyy otta sännöllisen epäsäännöllisesti tuo tavaksi!