Täällä ei oikein ole tapahtunut mitään edistymistä käsitöitten saralla. Project Spectrumin tiimoilta kudon puoli väkisin harmaa-valkoisia lapasia Leeville. Aluksi oli vaikka mitä kivoja ideoita Spectrumin väreistä, mutta nyt tuntuu, että mikään niistä väreistä ei nappaa, ei yhtään. Vaikka osasin kyllä aavistaakin tätä, mulla tahtoo heti mennä mieli koko touhuun, kun tulee pienikin "pakko" tiettyihin juttuihin. Mutta katsotaan saanko mitään aikaiseksi. ;)

Kyllä mä toissa iltata aloitin kutomaan uusimmasta Ullasta jotain, mutta ei siitä vielä sen enempää. Näytän sitten kun saan valmiiksi.

Viime postauksessa kerroin, että otettiin pojille käyttöön se helmi juttu. No pojat on marmorikuulat ristineet timanteiksi. Kyllähän se kuulostaakin paremmalta. Hyvin toimii. Vieläkin. Lasipurkit on puolillaan "timantteja" ja Peetulta sitten tänään kysyinkin, että minkä lelun se haluais ostaa tai mitä kivaa tehdä kun purkki on täynnä "timantteja". Peetu meinas, että ostaa ison merirosvolaivan jossa on renkaat alla. Ja se olis sitten lahja Muorille ja Paapalle. Ja isi kuulemma voi kirjoittaa siihen sitten Muorin ja Paapan nimet. Kaunis ajatus pieneltä pojalta. Söpö!

Peetu on tosi kiinnostunut tietämään mitä missäkin lukee aj paljonko kello on. Tänään kun haettiin poikia hoidosta kotiin, Peetu ja hoitokaveri makasivat lumessa rähmällään ja Peetu kirjoitti tikulla lumeen "isi". Peetu osaa jo kirjoittaa Olen yllättynyt, kuinka aikaisin Peetulla tuli tuo kiinnostuminen kirjaimista. Kyllä Peetu oaa kirjoitta oman nimensä tuon isin lisäksi.

Nyt vissiin pitää lähteä unten mailla. Silmät menee väkisinkin kiinni. Kauniita unia!