Janne ja Peetu pesee ulkona autoa. Lämmintä on reilu kymmenen astetta ja aurinko paistaa. Kaunis ilma. Leevi on päikkäreillä. Itse ajattelin pikaisesti päivittää blogini.

Leevi kävi tutustumassa hoitopaikkaansa perjantaina. Hyvin oli mennyt. Ei ollut vierastanut yhtään. Pari tuntia Leevi siellä oli ja Janne haki sitten molemmat pojat kotiin. Maanantaina alkaisi sitten kunnolla arki tässä perheessä. Molemmat pojat hoitoon ja Janne ja minä töihin. Hoitotäti tuntuu olevan vähän paniikissa Leevin allergioiden takia, mutta kyllä nyt tuntuu siltä, että hoitotäti on kuitenkin sisäistänyt koko asian. Paperilla (läälärin kirjoittama) ollaan viety lista niistä ruuista joita Leevi saa syödä. Parisen kymmentä ruoka-ainetta on listaan kertynyt. Ja pikkuhiljaa tulee lisää. Viljoista pitäis seuraavaksi kokeilla ohra. Tänään apteekista haettiin Leevin ventoline suihke jonka lääkäri Leeville määräsi. Ei sitä päivittäin tarvi antaa, mutta tarvittaessa. Ja lääkäri oli sanonut, että sitä voi sitten antaa Peetullekin tarvittaessa kun silläkin on niitä kurkunpäätulehduksia ollut. Toivottavasti sitä ei tarvita kummallakaan pojalla, mutta hyvä kuitenkin olla varalta jos tarvii.

Äiti ja isä tulevat tänään meille yöksi. Kiva juttu. Peetu ainakin kyselee muoria ja paappaa melkein päivittäin. Paappa ja Peetu on kyllä niin ihana pari katsella! ;)

Aloitin kutomaan itselleni pipoa. Novitan Aino langasta ja 6 mm puikoilla, aika nopeasti etenee! Hyvä niin, kun olis jo hirveä hinku päästä seuraavan projektin kimppuun. Ristipistolistan jouluswappi pitäis ideoida ja tehdä. Ja joululahjojakin pitäisi jo kovasti miettiä. Ajateltiin aika pitkälle pitäytyä itsetehdyissä lahjoissa. Ainakin sellaisille jotka osaavat niitä arvostaa, kaikki kun ei osaa antaa mitään arvoa itsetehdylle. Itse ainakin kovasti tykkään itsetehdyistä jutuista!

Kolmen viikon kännykätön aika on vihdoin ja viimein ohi! Eilen aukesi uusi liittymä. Mulla aikaisemmin oli Teli2 liittymä, johon etukäteen maksettiin puhe aika, mutta kun se lopetti suomessa, niin päätin sitten aukaista DNA Ilona liittymän. Soitin dna asiakaspalveluun ja otti jotain tietoja ylös ja sanoi, että parin viikon sisällä aukeaa tuo Ilona liittymä. Pari viikkoa odotin, mutta mitään ei alkanut kuulumaan. Soitin uudestaan asiakaspalveluun ja eihän sieltä koneelta löytynyt mitään meikäläisen tietoja. Uusi yritys! Melkein heti puhelun päätyttyä tuli tekstari, että uusi liittymäsi aukaistaan silloin ja silloin. Huh, meinas mennä jo hermot. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! :)

Jaatiina, lupaan yrittää pikaisesti kirjoittaa! En ole unohtanut! Päivittäin ollut mielessä, mutta vuorokaudessa ihan liian vähän tunteja!! Maltathan vielä odottaa?!