Tällä hetkellä puikoilla on Novita Malibu langasta itselle paita. Ohje Novita lehdessä malli numero 16. Takakappale on valmis ja etukappaletta olen kutonut noin 10 senttiä. Puikoilla on myös pieni röyhelö huivi jonka ohje on Modassa 1/2006. Teen sen Kitten mohairista ja 5 puikoilla.

Haluaisin tehdä Clapotiksen ja  BoogaBagin. BoogaBagiin langat jo olisikin, mutta kun tuo ohje on englanniksi. Oisko kenelläkään tietoa, onko tuo ohje jossain suomeksi? Tuota Clapotista alan tekemään, kunhan keksin, että mistä langasta teen.

Pääsen viikonloppuna tänne, KIITOS systeri vinkistä. ;) Varovasti aloin Jannelle kertoa, että Kauhajoella on kuulemma joku aika iso ksityökauppa... ja PAKKOhan sinne on päästä. Kun kerta niin lähellä jo käydään. Mennään viikonlopuksi vanhempieni ja pikkuveljen luo Jalasjärvelle. Minä ja Peetu mennään junalla ja Janne ja Leevi tulee autolla. Junalla mennään Peetun kanssa ihan vain sen elämyksen takia ja koska Peetu tykkää junista niin kovasti. Vaikka kyllähän Peetu tuossa päivänä eräänä alkoi puhumaan, että mitä jos mä menisinkin autolla isin ja Leevin kans... Taitaa vähän jänskättää junalla meno, mutta luulenpa, että hyvin matka menee. ;)