Aamusta asti paleli ihan sairaasti. Mittasin sitten tuossa yhdeksän kahvitauolla kuumeen ja piirun verran alle 38 näytti. Tämän ja huomisen saan olla hoitsun kirjottamalla paperilla kotona. Taidan vetäistä peiton korviin ja mennä nukkumaan.

Meiltä hajos kamera! Peetu vissiin oli tiputtanu kameran zoomi pitkällä lattiaan ja tietäähän sen miten käy. Eilen aamusta se vielä lähti käyntiin ja kun käsin veti zoomin pitkälle niin sai jonkinlaisia kuvia oettua, mutta illasta se ei sitten edes lähteny käyntiin. Mutta eipä tuosta voi kuin ihteensä syyttää. Ihteppä ollaan Peetulle lupa annettu että saa kuvia ottaa. Nyt olis kameran osto edessä. Saa suositella! ;) Jannen serkku tilas Japanista (?) kameran, sitä vois kans harkita.

Onneksi Jannen puhelimessa on kohtuullisen hyvä kamera jolla voin sitten ottaa kuvia ja lisätä tänne blogiin, jos nyt saan mitään aikaiseksi. Aika vaisua on ollut käsityörintamalla. Eilen illalla leikkasin molemmille pojille housuihin kankaat. Mutta nyt en taida jaksaa alkaa ompeleen.

En tajua niitä Leevin vakosametti housujen ohjeita. Kaavat on syksyn 2006 ottobressä, konttaushousujen nimellä muistaakseni. Taskujen vuori pitäis leikata puuvillakankaasta, mutta ei niihin vuoriin ole kaavoja! Ne siis nyt vielä jäi mietiskelyn alle. Löysin muuten tosiaan sitä vakosamettia, ihanan vihreetä. Hintaa oli noin 7 euroa metri. Periaatteessa saisin tuosta metrin palasta kahdet housut Leeville. ;)