ONNEA kaikille arvontaan! Arvon palkinnon tässä juhannus viikonlopun aikana! Yllättävästihän teitä osallistujia tulikin, vaikka vähän jänskätin, että osallistuukohan kukaan... ;)

Anteeksi, kun muutamien viestit viipyi matkalla! En hoksannut käydä vuodatuksen sivuilla kurkkimassa, että onko sinne tullut viestejä. En yhtään tykkää tuosta, että viestit pitää ensin hyväksyä ennenkuin tulevat näkyviin. Mutta eipä kyllä sitten tule niitä spammeja. Se on vähän miten sen ottaa.

Käsityöt ei edisty, ei sitten yhtään! Branching out (kirjotettiinkos se noin?) on pingotusta vaille valmis, ollut jo jonkin aikaa. Leevin pellava housut jumittaa... tai siis Wanhus (Ompelukone) jumittaa. Ei toimi, niin ei toimi! Kyllä kirosin tuossa toissa iltana kun olisin niin halunnut ommella ja Wanhus vain juntturoi! Ei suostunut liikkumaan eteenpäin, vaan junnas vain paikallaan! Ukko kulta (!!) ehdotti tällaista konetta ja sieltä se Designer I! Tais säikähtää mun noitumsta keittiössä. ;)  No juu, iki päivänä ei ole varaa moiseen koneseen, mutta siis kerrassaan MAHTAVAhan tuo olis. Tiiä sitten tulisko ikinä käytettyä kaikkia sen ominaisuuksia. Varmasti vähempikin riittäisi. Mulle riittäis ihan keskiluokan saumuri, jossa olis ehkä jotain hienouksiakin, ihan vähän tai sitten kunnollinen perusompelukone. Ehkä jonain päivänä. Ai niin, ja eihän tuo Husqvarnan kona maksakaan kuin vähän alta 5000 euroa!

Peetu käski mun kutoa sille kassin, jonka se vois sitten ottaa retkelle mukaan. Käskystä, kohta se on valmis. Tarvisin yhden aika ison napin, täytyy käydä jostain metsästämässä tai kokeilla tehdä itse kuten useat muutkin! (En oo yhtään kade... ;)) Lisäksi yritän virkkailla, ranne ei vain tahdo sitä kestää. Hiljaa hyvä tulee.

Mutta nyt:

HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!!