"Helikopteri joka kiisi taivaalla ja lenti

Helikopteri lensi ja kiisi taivaalla. Helikopterin asukkaat pissasivat vahingossa auton penkille. Ja näkivät mutkat ja kiisivät taivaalla ja näkivät Piipi - hiiren. Ja näkivät kukkulan huipun ja piipittivät ja pööpöttivät. Kunnes näkivät ruoholla ison puukynän. Ja siellä oli myös isä Aku Ankka. Isä Aku Ankka luki teltassa kirjaa. " (Peetu tarinoi 4.2.2007)

"Auto tarina

Auto on vaaleanpunainen ja pieni. Auton kyytissä on äippä ja isi ja Peetu ja Leevi. Oltiin matkalla kaupunkiin. Kaupungista ostettiin pähkinöitä, pillimehuja ja kylttejä liimattavaksi. Kyltit olivat lintukylttejä. Ne liimattiin tähän alemmas. Lähdettiin kotiin päin ja kodissa nukuttiin. Me asuttiin se vuosi sielä rivitalossa. Tornissa ei ollut muuta autoa. Meillä oli hauskaa. Sitten kuului RITS RÄTS ja PÖKS. Sitten mä sanoin oliko se lumijättiläis kilpikonna. Ja se oli lumijättiläis kilpikonna. Se oli iloinen. Sitä lumijättilöis kilpikonnaa ujostutti. Sitä lumijättiläis kilpikonnaa ei ujostuttanutkaan vaan Peetua ujostutti." (Peetu tarinoi 4.2.2007)

"Aku Ankka tarina

Peetu ja isi ja äippä ja Leevi. Me ei touhuttu mitään. Sielä mutkassa oli vain Aku Ankka. Mä näin siitä joskus unta. Se uni on salaisuus. Mä nojasin nauhalle ja nauha katkesi poikki. Se on salaisuus. Isi, Leevi. Äippä ja Peetu. Ja meidän talo." (Peetu tarinoi 4.2.2007)