Tänään töistä tullessani odotti postilaatikossa iloinen yllätys. Sinellin tilaus oli tullut. Yllätys siksi, että en sitä vielä osannut odottaa. Oletin, että se tulis vasta joskus loppuviikosta. Mutta erittäin hyvä näin.

Fimo soft massoja:

510339.jpg

Dinosaurus nappeja:

510341.jpg

Pikkuruisia hyönteis nappeja:

510340.jpg

Kohopainantalevy ja kullanväristä kohoväriä:

510344.jpg

Metallikoristeita:

510343.jpg

Ja lopuksi vielä kuva koko tilauksesta. Tilasin myös ohutta mulperipaperia, Intialaista paperia kahtena värinä, magneettinauhaa ja minipyykkipoikia.

510337.jpg

Täällä on oudon hiljaista. Lapset on Jalasjärvellä. Äiti tuli eilen meille ja tänään sitten lähti poikien kans Jalasjärvelle. Me mennään Jannen kans sitten perjantaina. Tuntuu, että on pakko laittaa radiota/televisiota päälle, kun kuulee jopa omat ajatuksensakin; liiankin hyvin. Ihmeellistä, kun ajatukset pysyy kasassa eikä koko aika oo joku keskeyttämässä. Mutta ikävä on aika valtava. ;) Yhden ainoan yön olen aikaisemmin ollut erossa pojista. Se oli toissa kesänä, kun oltiin Jannen kans Oulun Edenissä yksi yö. Mutta eköhän tämä tästä. Jotenkin ei osaa oikein mitään alkaa tekemäänkään.

Suunnittelin, että esittelisin lankavarastoni. Nyt olisi hyvä tilaisuus levittää kaikki langat pitkin poikin ja käydä ne läpi ja lajitella vähän saman tyyliset langat samaan paikkaan. Täytyy katsoa miten innostun.

Ainiin, perheemme kasvaa ensi maanantaina!! Olen niin onnessani. Yksi unelmani toteutuu. Mutta siitä lisää sitten maanantaina. ;)