Oli pakko käydä lääkärissä tuon oikean käden takia. Se on kuin tulessa koko ajan, olkapäästä ihan ranteeseen asti. Ja niinhän se lääkäri epäili, että hermopinne sielä ranteessa on. Ja olkapään kipu johtuu osittain tuosta hermopinteestä ja osittain siitä, että lihakset on jumissa. Sairaslomaa kirjoitti ens tiistaihin saakka ja lähetteen hermoratatutkimuksiin. Aika sieltä sitten tulee... joskus. Vähän alkoi pelottamaan se, jos tuo käsi joudutaan leikkaamaan. Mutta ei kai sitä vielä kannata murehtia. Ehtiihän sítä sitten myöhemminkin murehtia.

Kysyin, että pitääkö mun lopettaa käsityö harrastus kokonaan. Niin onneksi ei kuulemma tarvi. Sen voi ihan hyvin tehdä mikä tuntuu hyvälle. Suositteli kyllä ottamaan nyt vähän rauhallisemmin.

Eilen illalla laitoin Peetun paidan osat pingotukseen ja nyt sitten vois alkaa sitä kasaamaan. Pelkäänpä vain, että siitä tulee Peetulle pieni vaikka tein 110 koon mukaan. Mutta onneksi se sitten passaa Leeville jos se Peetulle on pieni. Ai niin, parin päivän sulattelun jälkeen, edellisessä postauksessa esittelemäni pipo kelpasi päähän eikä kuulemma kutittanutkaan enää yhtään. Peetu on ilmeisesti vähän hitaasti lämpenevää sorttia, ihan niinkuin äitinsä. ;)

Kirpparit kiersin kans tuossa kun lääkäristä tulin kotiin. Lankaakin olis ollut tarjolla, mutta jätin ne sitten sinne. Onhan noita nyssäköitä ihtelläkin jo ihan tarpeeksi. Ostin sitten pojille kolme kirjaa ja pelin.

Eilen ilmoittauduin kansalaisopiston Perinnekäsityöt kurssille. Alkaa tosin vasta tammikuussa. Odotan kurssia kovasti ja suurella mielenkiinnolla.

Eilen illalla käytiin myös porukalla uimassa ja Peetu oppi uuden taidon. Hän oppi sukeltamaan. Vähän kyllä äiskän päätä kylmäsi kun poika siellä veden alla majaili, mutta hyvin tuntui rajansa tietävän, ainakin tällä kerralla. Kyllähän siinä vieressä pitää toki tarkkana olla. Peetu tuumas, että aikoo seuraavalla kerralla opetella kellumaan. Peetu onkin kattonut tarkasti pikkukakkosessa tullutta uimakoulua ja siitä ilmeisesti on jäänyt joitakin asioita korvien väliinkin. ;) Voi kun täällä päin järjestettäisiin aikuisillekin uimakoulu. Menisin heti oitis. Osaan kyllä sen verran uida, että pysyn pinnalla. Mutta niska tulee kipeeksi  uimisesta, joten varmaan on vähän vääränlainen uimatyyli tai jotain. Olis kiva osta kunnolla uida.

Kuviakin olisi ollut, mutta en löydä kameran USB piuhaa mistään, joten en saa kuvia kamerasta ulos. Lisäilin kuvia sitten, jos ja kun löydän sen piuhan jostain.