Kolmiohuivi/hartiahuivi Sandnes Soft Mohairista on valmis! Perjantai illalla aloitin ja eilen illalla valmistui. Mutta, yksi kerä tuota lankaa vielä pitäisi ostaa, että vois tehdä siihen hapsut. Ensin ajattelin, että en laita hapsuja ollenkaan, siksi en niitä ensin leikannut, mutta nyt alkoi tuntumaan, että kyllä se hapsut vaatii.  Omaan käyttöön tuo huivi on mielestäni liian pieni, saisi olla ainakin tuplaten isompi. Ehkäpä tuon huivin saa joku ”onnekas” joululahjaksi… ;)

 

Kaste/syntymätaulu Leeville ristipistoin on myös valmistunut. Vielä kehyksiin ja seinälle.

 

Taas sekosin Seinäjokisessa käsityöliikkeessä. ;) Ostin kaksi kerää Idena Mohair Lux lankaa (joku huivi varmaan), yhden kerän Loft pätkävärjättyä merinovillaa (Peetulle lapaset), kaksi kerää Canto sini sävyistä lankaa (ei tietoa mitä siitä tulee, mutta se oli NIIN ihanaa) sekä kaksi kerää Vogue ruska sävyistä lankaa (ei tieoa tästäkään, mutta edelleen, se oli NIIN ihanaa).

Kirputorilta löysin kaksi 100 g:n vyyhtiä aitoa villalankaa, joku oli lapun mukaan itse kehräämöllä kehräyttänyt lampaansa villan. 2,2 euroa vyyhti. Ja edelleen kirpputorilta löysin myös Novitan Jazz Cotton Family lankaa 16 kerää. Väri on sellainen turkoosin vihreä, ei välttämättä minua kovin miellytä, mutta enhän mä voinut lankoja kirpputorillekaan jättää. Ja nuo Novitan langat maksoivat yhteensä 5 euroa. Kaikista hamstraamistani langoista ottaisin mielelläni ideoita vastaan.  Onkohan kukaan puuvillalangasta tehnyt huiveja, ja minkälaisia? Joulu tulla jolkuttelee, lahjaideoita etsiskelen. ;)