Jiiii-haaa! Vihdoin ja viimmein sain nuo Jannen sukat tikuteltua valmiiksi! Johan niihin aikaa vierähti aika reippaasti. Tahtoi sormet rampata kun nuilla heinänkorsilla kudoin. Sukkien omistaja on tyytyväinen ja se riittää! Ja kyllä itekin olen tyytyväinen sukkiin. Hieman olis ehkä saanu olla pidemmät varret.

360749.jpg

Tiedot:

Malli: Omasta päästä. Varsi ja sukan päällinen 3o1n joustinta, tiimalasikantapää ja "mikä_lie" -kärkikavennus. Nappasin tuon kärkikavennuksen jostain lehestä.

Lanka: Austermann Step (Aloe Vera ja Jojoba öljy)

Puikot: 2,5mm bambut

Sukat istuu todella hyvin jalassa eikä löpsötä mistään! Lopusta langasta saa tehtyä varmaan Leevin jalkaan sopivat sukat lyhyellä varrella. ;)

Nyt pääseekin sitten miettimään Project Spectrumia! Ekan jakson värit oli sininen, valkoinen ja harmaa. Taidan kääntyä kirjolapasten puoleen noitten värien kans. Tai sitten en... en tiä viä yhtään mitä alkaisin tekeen.

Kauan kauan sitten tein Clapotiksen Feeling langasta. Toissa päivänä clapotis sai uuden mahdollisuuden elämään. päätin antaa sille purku tuomion kun on ryökäle päättelemättömänä maannut vain komeron nurkassa valmistuksestaan lähtien. Eihän tuollainen peli vetele?! Lanka on ihanan pehmeetä ja kutiamatonta (Onkohan se keinokuitua?! Tietääkö joku?) joten ajattelin kokeilla tehdä siitä paidan jommalle kummalla kossille.

Otettiin eilen pojille käyttöön sellainen helmi systeemi. Arki oli meillä yhtä p...leen kaaosta koko ajan. Siis ihan oikeesti. Tuntui, että kaikki aika mitä ehtii työpäivän jälkeen oleen poikien kans, meni siihen, että tappeli niitten kans kun ne ei totellu. On yritetty ne perinteiset uhkailu, lahjonta ja kiristys, mutta ei ne oikein toiminu. ;) Tuon helmi idean nappasin Pikku Julmurit telkkari ohjelmasta. Molemmille pojille on oma lasipurkki ja aina kun esim. siivoaa leikkihuoneen, pukee itse, syö nätisti, nukkuu koko yön omassa sängyssä ym ym saa laittaa purkkiin lasihelmen. Mutta vastaavasti jos on tuhma, niin purkista otetaan yksi lasihelmi pois. Ja kun purkki on täynnä, saa valita kaupasta lelun tai jotain yli-kivaa tekemistä. Saa nyt nähdä kuinka kauan tuo juttu toimii. Olin aika yllättynyt kun Leevikin puki ihte melkein kokonaan! Ja toisella on kuitenkin ikää "vasta" vähä reipas 2vuotta. Tähän asti on molemmet puetettu hirviän huudon saattelemana. Mutta tälle aamua vaatteet meni reippaasti päälle ilman minkään valtakunnan vehkeilyä, kyllä tämä arki tästä kohta alkaa sujumaan. ;)

Nyt blogikierrokselle ja sitten kutomaan!