vihdoinkin ollaan taas terveitä kaikki! Huh huh mikä tauti se olikaan. Maanantaina kävin jo lääkärissä Peetun kans kun aloin jo olla niin huolissaan. Maanantai oli Peetun viides päivä ilman ruokaa, eli ihan pelkällä vedellä. Joi päivässä vain pari kolme lasia vettä. Maanantaina tuntui, että Peetulta lähtee taju ihan justiinsa. Silmät muljahteli päässä ja tuntui, että se ei ollu täs maailmas ollenkaan. Eikä kyllä ihme. Varmasti oli sokerit jo tosi matalalla. Lääkäri tuumas, että jos ei tiistaihin mennessä suostu juomaan mehua tms. niin sitten tiistaina tiputukseen. Peetu lupas lääkärille, että juo mehua heti kun pääsee kotiin. Ja siitä se paraneminen sitten lähti. Peetu suotui juomaan lääkärissä käynnin jälkeen puolitoista pilimehua ja vain ja ainostaan siksi, koska lupasi lääkärille että juo! Tiistaina sitten Peetu suostui jo syömään vähän leipää ja tänään sitten oli syönyt jo hoidossa ihan kunnon ruokaakin hyvin. Ei enää meille tuota tautia, kiitos!

Sitten niihin valmistuneisiin. Kämmekkäitä oon urakoinut. Kahet kokoa mies ja yhdet kokoa Peetu. 972769.jpg

972772.jpg

972774.jpg

Ohje: omasta päästä

Lanka: Isoveli Colori

Langan menekki: siniset ja vihreät 69g pari ja Peetun 27g

Puikot: 5,5 mm bambut

-10% tilanne:

2293 g - 165 g =  2128 g

Täytyy myöntää, että olen hirmu tyytyväinen ihteeni, kun en ole ostanut -10% projektin aikana lankaa!! Nyt kyllä alkaa olemaan jo sellainen kutina, että kohta pitää jo jostain tilata lankaa. ;)

Uusin Ulla on aivan mahtava. Hurjasti sellaisia ohjeita, jotka on ihan pakko tehdä. Kahdet sukat on jo päässy puikoille.