Katsokaahan nyt kuinka Ihanan paketin sain tänään!!

1079290.jpg

Kyseessä siis SNY:n marraskuun paketti ja ikävä kyllä myös tältä erää viimmeinen. Tällä kertaa sain nipun uusia tuttavuuksia! Paketissa oli kaksi kerää Knit Picks:n Merino Style lankaa (100% merino villa), kaksi vyyhti iki ihanaa Lorna`s Lace lankaa, vyyhti Magallanes käsin värjättyä Chiileläistä 100% villa lankaa sekä kerä kirjo pirkkaa. Mä menin ihan sanattomaksi ja melkein tuli tippakin silmään. Niin ihania, kauniita lankoja. Värit osui ihan nappiin. Nyt olen illan silitellyt lankoja ja miettinyt, miten ihmeessö raaskin niitä käyttää. Ainakin kyllä pitää tarkasti miettiä, että miten langat käytän. Merino Style lanka passaa väreiltään just eikä melkein Peetun uuden talvitakin kans, joten niistä vois tehdä Peetulle jotain. Ja kun Peetu on niin herkkänahkainenkin, niin tuo merino villa ei varmaankaan edes kutittaisi ihoa vasten. Kirjo Pirkasta ja Lorna´s Lace:sta sukkia Minulle! Entäs sitten tuo Magallanes? Se on niin kaunis! Täytyy miettiä tosi tarkasti. Mutta nyt kyllä vain keskityn silittelemään lankoja. Ottaisinko ne viereeni yöksi?! ;)

Tuhannet kiitokset ystäväiselleni! Salaiseksi ystäväkseni paljastui siis Ilu. Blogilistan suosikkeihin Ilun blogi on kuulunut jo vaikka kuinka kauan.  Muistelisin, että Ilun blogi oli niitä ensimmäisiä neuleblogeja joihin olen tutustunut. Yhtään en osannut arvata kuka minulle paketteja lähetteli, salaisuus säilyi kyllä loppuun asti. Vähän on kyllä haikea mieli, kun tämä SNY on nyt loppu. On ollut niin ihana saada paketteja ja on myös toki ollut ihana lähettää niitä.

ISO kiitos ja lämmin halaus sinulle Ilu siitä, että olet ollut niin kertakaikkisen ihana Salainen ystävä! Joka ikinen paketti on ollut niin... täydellinen! KIITOS!

Itse lähetin tänään viimmeisen paljastavan paketin, siitä lisää sitten vähän myöhemmin!