Tänään oli Osuuspankin järjestämät hippi hiihdot. Molemmat poijaat osallistuivat. Hyvin hiihtivät, vaikka Leevillä oli toista kertaa ja Peetulla kolmatta kertaa sukset jalassa. Molempian piti hiihtää 300 metrin lenkkin. Yllättävän pitkä lenkki. Mä kun jotenkin kuvittelin, että varsinkin Leevin ikäisille olis ollu joku alle 100 metrin pätkä...

425752.jpg

425753.jpg

425750.jpg

On ne niin lutusia! ;) Ihan varma en sijoituksista ole, ne näkee sitten maanantaina paikallis lehdestä. Ja ei kait sillä sijoituksella ole mitään väliäkään. Pääasia, että kaikilla oli hauskaa.

Toissa iltana aloin kutoon Peetulle lapasia. Sain toisen lapasen valmiiksi ja näytin niitä Peetulle. Tuumas heti, että ei tykkää. Pitäis kuulemma olla keltaiset! Ei auta muu kuin lähteä ostamaan keltaista lankaa, että saa pojalle lapaset. ;) Tai sitten ei! Kudoin kuitenkin toisenkin illalla valmiiksi ja niistä tulikin sopivat ja tykätyt Leeville! Yks pieni mutka vain on matkassa... tein vahingossa kaksi oikein käden lapasta! Nyt sitte vissiin pitäis tekaista pari vasurin lapasta. Joten töihin siitä! ;)