Hengissä olen vaikka hiljaista täällä suunnalla välillä onkin. Lainesukat Ullan ohjeella ovat valmiit ja samaten Suuri käsityölehden sukkaliitteessä olleet pitsisukat ovat valmiit. Jälkimmäiset piti saada valmiiksi parissa illassa, että sain ne äitilleni synttärilahjaksi. Juu juu, ei vielä villasukkia tarvi, mutta kohta tarvii. ;) Kuvia en valitettavasti voi nyt laittaa kun kameran akku on latautumassa ja kuvat on vielä kamerassa, mutta yritän huomenna laittaa.

Aamulla käytiin lenkillä koko porukka, kun tultiin, niin Peetu alko huutaan että "Äitiiiiii, Isiiiiii tulkaa katsomaan. Tääälä on MATO!" Lähettiin toki katsoon, että mikäs se sielä sitten on. Ja iso mato olikin. Tai kait se lähinnä toukka oli. En tiiä. Peetukin kyseli että mikä helekatti tuo on?! Se oli sellainen 3-4 cm pitkä ja ehkäpä nimettömän paksuinen. Janne sanoo että se oli tumman harmaa ja mun mielestä se oli ruskea. Päätään piti tosi tarhakkaasti pystyssä. ;) Harmi kun ei tullut haettua kameraa. Madon muodosta tuli ekana ehkä mieleen sudenkorento. (Ilman siipiä ja jalkoja ja paljon paksunpana.) Tiiän, että huonot tuntomerkit, mutta jos joku osais jotain vinkata että mikä se vois olla, niin kiitän ja kumarran. Yritin netistä etsiä kuvaa, mutten oikein löytäny. Voiskohan se olla sudenkorennon toukka?!

Huomasinpas tuossa, että blogillani on tilaajia jo 41! Kiitos teille kaikille ja toivottavasti jatkossakin jaksatte lukea juttujani! ;)