Aamulla vietiin Leevi anopille hoitoon ja me muut lähdettiin Ylivieskaan shoppaileen. ;) Kärkkäisillä käytiin. Mainoksessa ilmoittivat, että koristearonia pensaat 5 eurolla 2 kpl. Mutta ne oli sitten jo päässyt loppumaan. :/ Ostin sitten kolme ruusua ja ne ajattelin istuttaa tuohon etupihalle. Ostin myös tämän kesän ekat ja ainoat kesäkukatkin. 3 ulkomurattia ja ruusubegonian. Vihdoin ja viimein heitin viimeisenkin kanervan ja jäkälän pois (olivat aika kuivahkoja jo ;)) ja siihen ruukkuun istutan nuo mitä ostin. Mallailinkin jo niitä, mutta kyllä se ruukku vielä jotakin vaatii noitten lisäksi. Täytyy maanantaina käydä puutarhalta katsomassa.

Jälleen kerran totesin, että alennusmyyntien alta tosiaankin viedään kaikki (!) käyttö kelpoinen pois ja tilalle tuodaan joskus kauan sitten myynnissä olleita vaatteita takaisin myyntiin. Yhtään mitään ei löytynyt. Harmittaa! Nyt kun kerrankin olis ollut vähän rahaa ostaakin jotain! Täytyy joku päivä lähteä käymään Kokkolassa. Tarvisin ainakin pari t-paitaa ja ehkä caprit. Olen myös ajatellut, että minkähän näköinen sitä olisi jos laittais farkkuhameen päälleen...? Passaisko sellainen tälläiselle isommanpuoleiselle ihmiselle?! Uusista kesäkengistäkin olen haaveillut...

Hyvin oli Leevi ja anoppi keskenään pärjänneet. Oli nukkunutkin 2,5 tunnin päikkärit.

Niin, ja ostin myös kärkkäisiltä kaksi Pakon enkeli ristipisto kittiä. 5,5 euroa kappale!

Nyt alkaa Selviytyjät, pakko lähteä sitä katsomaan!  Palataan asiaan! Ja muuten, huomasin tuossa, että mulla tulee ihan hirmuisesti kirjoitusvirheitä, anteeksi ne! Ja jättäkäähän puumerkkinne!!! ;) Aurinkoa kaikille!!!