Täälä on vähän sairasteltu. Itse olin keskiviikkona kuumeessa ja Peetu sitten torstain ja perjantain. Räkähän molemmille poitsuilla valuu solkenaan. Peetu lauantaina valitti korvaansa, ja käytiinkiin sitten näyttämässä ne lääkärissä, vaan eipä siellä onneksi tulehdusta ollut. En tiiä mikä niissä korvissa aika ajoin aiheuttaa kipua. Täytyy varmaan kohta varata aika yksityiselle korvalääkärille, että se tutkis Peetun korvat kunnolla. Peetullehan puolitoista vuotta sitten laitettiin putket molempiin korviin ja varmaan noin puolivuotta sitten putket on lähteny pois. Mutta aika näyttää tuon jutun...

Pari viikkoa sitten valmistui ne Leevin lapaset.

286015.jpg

Tiedot:

Ohje: Anita Gunnars: Tee itse kauniit neuleet -kirjasta

Lanka: Maija

Puikot: 3mm bambut

Olen erittäin tyytyväinen näihin lapasiin ja pinnastakin tuli suhkot sileä, kun ottaa huomioon että tämä oli elämäni toinen kirjoneule sydeemi jonka olen tehnyt. Nämä eivät varmastikaan ole viimeiset kirjoneule lapaset jotka teen, tykästyin kovasti!

Jotain mutakin sain juuri äsken valmiiksi!

286011.jpg

Tiedot:

Ohje: Omasta päästä, silmukoita 54

Lanka ja langan menekki: Fritidsgarn, himpun verran vajaa 200g

Puikot: 6mm novitalaiset

Että mä inhoon noita muovisia novitalaisia! Varmasti heitän niillä vesilintua, kunhan vain saan tilalle hommattua ensin toiset, mielellään bambuiset.

Novitan Wool ei kestä rumpukuivatusta:

286014.jpg

Kyseessä lapasen varsi johon muutaman raidan on tehnyt woolilla ja langan värikin on kadonnut johki... se oli meinaan joskus turkoosin vihreä. Muuten lapaset on kestänyt hyvin kuivatuksen rumpukuivaajassa. Onhan nuo lapaset nyt jo noin vuoden vanhat, mutta ovat kuitenkin muuten vielä ihan käyttökelpoiset... siis jos ei ota huomioon noita wooli raitoja...

Aivan muuten huippua, että Twin Peaks tulee tammikuussa töllöstä!!

Kävin muuten viime tiistaina hirojalla... Edellisesta kerrasta on aikaa noin 3 vuotta ja tahdastyö, lasten kanniskelu, käsitöiden tekeminen ja liian vähäinen liikunta / venyttely oli tehnyt tehtävänsä. Niska hartia seutu ihan pottupeltoa... Muutaman kerran oli Ihan Pakko päästä p...kele kun kävi aivan tuhottoman kipeetä. Selkäkin meni ihan mustaksi! Toki olisin voinut sanoa, että jos hierois vähän hellemmin, mutta mun mielestä hieronnan täytyy "vähän" sattua, että siitä on jotain hyötyä. Kai minussa asuu pienen pieni masokisti... ;)